Ο Warren Beatty είχε κάνει πρόταση γάμου στην Joan Collins κρύβοντας το μονόπετρο σε εντόσθια

Η ηθοποιός βρήκε το δαχτυλίδι την ώρα που έτρωγε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μόνο ο Warren Beatty θα μπορούσε να κάνει πρόταση γάμου σε μία από τις πιο fancy ηθοποιούς του Hollywood, την Joan Collins, κρύβοντας το μονόπετρο μέσα σε εντόσθια κρέατος και να λάβει θετική απάντηση.

Όπως πρόσφατα αποκάλυψε η ηθοποιός ο Beatty της είχε κάνει πρόταση το 1960 με ένα δαχτυλίδι που είχε τοποθετήσει στο αγαπημένο της πιάτο με συκωτάκια. "Πρέπει να γνώριζε ότι θα το έτρωγα πρώτο, οπότε φανταστείτε την έκπληξή μου όταν βρήκα αυτό το τεράστιο δαχτυλίδι ενώ λαίμαργα πήρα μια κουταλιά” είπε η σταρ προσθέτοντας πως "τότε ανακοίνωσε ότι είμαστε αρραβωνιασμένοι”.

Το διάσημο ζευγάρι χώρισε μετά από δύο χρόνια σχέσης και δεν παντρεύτηκε ποτέ και πλέον η 88χρονη ηθοποιός πουλάει σε δημοπρασία το μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο Beatty αλλά και αυτό που της είχε δώσει ο δεύτερος σύζυγός της, Anthony Newley.

H Joan Collins έχει παντρευτεί πέντε φορές και δήλωσε ότι πουλάει τα δαχτυλίδια όπως θα πουλούσε οποιοδήποτε άλλο λέγοντας ότι δεν χωράνε πια στα δάχτυλά της αλλά και εξηγώντας ότι "τα κοσμήματα πρέπει να φοριούνται και αυτά τα κομμάτια ανήκουν σε μια διαφορετική εποχή της ζωής μου”.

Όπως είχε αποκαλύψει στην αυτοβιογραφία της 'Passion for Life' το 2013, η ηθοποιός είχε ακυρώσει τον αρραβώνα της όταν είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι είχε παράλληλες σχέσεις με διάσημες γυναίκες. "Ήταν ένα στενάχωρο τέλος, αλλά ήξερα ότι η σχέση μας που είχε κρατήσει σχεδόν δύο χρόνια ήταν καταδικασμένη. Ο γάμος με τον Warren δεν θα είχε διάρκεια γιατί απλά αγαπούσε τις γυναίκες πολύ”.

Διαβάστε Επίσης