Ο Barack Obama έχει το δικό του ντοκιμαντέρ στο Netflix

Μια σειρά ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Barack Obama πλέον έχει το δικό του ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον παρουσιάζοντας στον κοινό μερικά από τις πιο θαυμαστές προστατευμένες περιοχές ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και το Hanauma Bay στη Χαβάη.

Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής που πάντα έδειχνε ξεχωριστό ενδιαφέρον για τα περιβαλλοντολογικά ζητήματα και την κλιματική αλλαγή, συνεργάστηκε με το Netflix για τη σειρά ΄Our Great National Parks' που μόλις έκανε πρεμιέρα και παρουσιάζει την ομορφιά, την ιστορία και την επιστήμη πίσω από τα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα του κόσμου.

Η Michelle Obama μοιράστηκε στο Instagram της μια ανάρτηση για το νέο ντοκιμαντέρ, γράφοντας: "Μέσα στα χρόνια ο Barack Obama κι εγώ ήμασταν τυχεροί που μπορέσαμε να δείξουμε στα κορίτσια μας λίγη από τη μαγεία των φυσικών θαυμάτων του κόσμου. Αυτή τη φορά, ο Barack θέλει να μοιραστείτε μαζί του τη χαρά με το νέο του show που είναι διαθέσιμο τώρα στο Netflix”.

H πρώην Πρώτη Κυρία μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν την οικογένεια Obama να απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές στη φύση αλλά και πολλές δραστηριότητες για την προστασία του περιβάλλοντος."Είτε επισκέπτεστε ένα εθνικό πάρκο ή κάνετε μια βόλτα στη γειτονιά σας, υπάρχουν πολλά να εξερευνήσετε. Ελπίζουμε το show να σας εμπνεύσει να κάνετε μια εκδρομή στη φύση” έγραψε η Obama.

Το ντοκιμαντέρ ξεκινάει με τον Barack να περπατάει στην παραλία Hanauma Bay όπου περνούσε τον ελεύθερο χρόνο του όταν ήταν παιδί. "Το Hanauma Bay είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο. Μεγάλωσα στη Χαβάη και αυτή ήταν η πίσω αυλή μου. Η αγάπη μου για τη φύση ξεκίνησε εδώ” λέει και προσθέτει πως "όσο μεγάλωνα, η άγρια φύση και ο καθημερινός μας χώρος ήταν το ίδιο. Ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας. Θέλω να εξασφαλίσω ότι η άγρια φύση θα υπάρχει εκεί και για τα παιδιά μου και για τα εγγόνια μου”.

Διαβάστε Επίσης