Πριγκίπισσα Charlene | Γιόρτασε το Πάσχα στο Παλάτι του Μονακό- Η φωτογραφία με τον Αλβέρτο και τα παιδιά

Το πρώτο επίσημο πορτρέτο της οικογένειας μετά την επιστροφή της Charlene από τη Νότια Αφρική.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene έχει επιστρέψει στο Παλάτι του Μονακό και μετά από πολλές οικογενειακές, θρησκευτικές και εθνικές γιορτές που έχασε όσο καιρό νοσηλευόταν σενιδιαωτική κλινική αλλά και όσο βρισκόταν στη Νότια Αφρική, επιτέλους γιόρτασε το Πάσχα με την οικογένειά της.

Η πριγκίπισσα του Μονακό που τόσο καιρό έμενε μακριά από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δυο τους παιδιά, τα 7χρονα Jacques και Gabriella, πέρασε τις γιορτές στο Παλάτι. Η οικογένεια, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο επίσημο προτρέτο της μετά την περιπέτεια της υγείας της πριγκίπισσας.

Στην πασχαλινή φωτογραφία, η Charlene και ο 64χρονος Αλβέρτος ποζάρουν στον κήπο του σπιτιού τους μπροστά από την πισίνα -που είχε τοποθετήσει ο πρίγκιπας Rainer -με τα δύο τους παιδιά ενώ δίπλα τους είναι ένα καλάθι με ένα πασχαλινό κουνελάκι. "Χαρούμενο Πάσχα" ανέφερε η λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram.

Η 44χρονη πριγκίπισσα ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες σε Instagram Story της που δείχνουν την οικογένεια στην εκκλησία του Παλατιού για τη λειτουργία του Πάσχα. Οι φωτογραφίες είναι οι πρώτες της οικογένειας μετά τον Νοέμβριο- όταν η Charlene είχε επιστρέψει από την Αφρική- ενώ το τελευταίο επίσημο πορτρέτο της οικογένειας είχε δοθεί στη δημοσιότητα τον περασμένο Αύγουστο.

Πριγκίπισσα Charlene | Γιόρτασε το Πάσχα στο Παλάτι του Μονακό- Η φωτογραφία με τον Αλβέρτο και τα παιδιά

Διαβάστε Επίσης