Πριγκίπισσα Ευγενία | Οι τρυφερές φωτογραφίες που δείχνουν τον γιο της, August, να κάνει τα πρώτα του βήματα

Η εγγονή της βασίλισσα Ελισάβετ μοιράστηκε στα social media την όμορφη οικογενειακή στιγμή με τον γιο της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μην συνηθίζουν να μοιράζονται φωτογραφίες με τις οικογενειακές τους στιγμές παρά μόνο επίσημα πορτρέτα και φωτογραφίσεις, όμως η πριγκίπισσα Ευγενία είναι η εξαίρεση.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ διατηρεί τον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram κι εκεί συνηθίζει να μοιράζεται –εκτός από τις φιλανθρωπικές της δράσεις- και στιγμιότυπα από την οικογενειακή της ζωή με τον σύζυγό της Jack Brooksbank και τον γιο τους, August.

Πρόσφατα, η Ευγενία μοιράστηκε δύο φωτογραφίες από μια πολύ ξεχωριστή του ενός έτους γιου της που έκανε τα πρώτα του βήματα. Στις φωτογραφίες φαίνεται το αγοράκι να περπατάει σε ένα κήπο παίζοντας με τους γονείς του το γνωστό πασχαλινό παιχνίδι με το λαγουδάκι και σε μια άλλη να περπατάει προς τη μαμά του που του χαμογελά και τον περιμένει με ανοιχτή την αγκαλιά της.

Η πριγκίπισσα ανέβασε τις φωτογραφίες σε Instagram Story κι έγραψε "Χαρούμενο Πάσχα" στους followers της. Η οικογένεια πέρασε την ημέρα του Πάσχα μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο κάστρο του Windsor, όπου παραβρέθηκαν και ο πρίγκιπα William με την Kate Middleton και τα τρία παιδιά τους καθώς και η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον Edoardo Mapelli Mozzi.

Όπως έχει αποκαλύψει ένας παλιός σεφ του Παλατιού, το προσωπικό της κουζίνας ετοιμάζει μόνο του τα σοκολατένια αυγά που δίνονται στα παιδιά της βασιλικής οικογένειας ενώ μοιράζονται και στους ενήλικες που είναι πάντα διακοσμημένα με σχέδια λουλουδιών, αλλά και στη βασίλισσα που προτιμά την μαύρη σοκολάτα.

Διαβάστε Επίσης