Βασίλισσα Ελισάβετ | Χαμογελαστή στην πρώτη της φωτογραφία μετά τα γενέθλιά της

Η 96χρονη μονάρχης επέστρεψε στη δουλειά μετά τις διακοπές του Πάσχα και των γενεθλίων της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε στο κάστρο του Windsor από όπου αναλαμβάνει πλέον τα βασιλικά της καθήκοντα και δέχεται όλες τις επίσημες συναντήσεις της, μετά από μια εβδομάδα στο Sandringham όπου είχε ταξιδέψει για να γιορτάσει τα 96α γενέθλιά της.

Η βρετανίδα μονάρχης συνάντησε στο Windsor τον πρόεδρο της Ελβετίας, Ignazio Cassis, και τη σύζυγό του, Paola Cassis, και φωτογραφήθηκε μαζί τους στην πρώτη της φωτογραφία που δείχνει πιο καλά από ποτέ μετά την περιπέτεια με την υγεία της αλλά και τις κινητικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε Επίσης

Η βασίλισσα που χρησιμοποιεί μαγκούρα εδώ και αρκετούς μήνες εμφανίστηκε χωρίς το βοήθημά της στη συνάντηση και ήταν πολύ χαμογελαστή. Είχε επιλέξει να φορέσει ένα φόρεμα με χρωματιστά μοτίβα και το αγαπημένο της μαργαριταρένιο κολιέ.

Στις φωτογραφίες με το προεδρικό ζεύγος, η βασίλισσα έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ αφού στις τελευταίες της δημόσιες εμφανίσεις της έδειχνε να μην έχει καλή διάθεση. Η τελευταία φορά, άλλωστε, που φωτογραφήθηκε ήταν στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου, όπου εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον γιο της, πρίγκιπα Andrew.

Διαβάστε Επίσης