Βασίλισσα Ελισάβετ | Το μέλος της βασιλικής οικογένειας που παρηγόρησε τη μονάρχη στο πρώτο Πάσχα χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρέμεινε στο Κάστρο του Windsor κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως είχε ανακοινωθεί πριν το Πάσχα, δεν έδωσε το παρών στη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor εξαιτίας κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. 

Διαβάστε Επίσης

Παρόλα αυτά, η ίδια έμεινε στο Κάστρο μαζί με ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ένα από τα οποία τής κράτησε συντροφιά και της πρόσφερε υποστήριξη, δεδομένου ότι πρόκειται για το πρώτο Πάσχα που περνάει χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του OK, κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ έμειναν η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της, Edoardo Mapelli Mozzi μαζί με τα δυο τους παιδιά, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας παραβρέθηκαν στη εκκλησία. 

Ελισάβετ - Βεατρίκη

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έχει μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της, αφού στην 7 μηνών κόρη της Sienna έδωσε ως δεύτερο όνομα εκείνο της βασίλισσας, ενώ στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου, η κόρη του πρίγκιπα Andrew δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Πέρα όμως από τη Sienna και τον Wolfie, τον μεγαλύτερο γιο του Mozzi από προηγούμενη σχέση, στο Κάστρο του Windsor βρέθηκε και ο πρίγκιπας Louis, o μικρότερος γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, ο οποίος θεωρήθηκε αρκετά νεαρός για να παραβρεθεί στη λειτουργία με τους γονείς και τα αδέρφια του. Αντίθετα, έμεινε στο Κάστρο με την πρό-γιαγιά του και τη νταντά του, Maria Borrallo. 

Όπως έγινε γνωστό, αφού η λειτουργία έλαβε τέλος, όπου ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge εκπροσώπησαν τη μοναρχία, κατευθύνθηκαν προς το Κάστρο για να περάσουν χρόνο με τη βασίλισσα Ελισάβετ και την υπόλοιπη οικογένεια. 

Διαβάστε Επίσης