Πριγκίπισσα Ευγενία | Γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της, Jack Brooksbank, με φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Αμερική

Οι φωτογραφίες από την εποχή που είχαν επισκεφτεί τον Harry και την Meghan.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της, Jack Brooksbank, ανεβάζοντας στο Instagram της φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι τους στην Καλιφόρνια, όταν επισκέφτηκαν τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle.

Η 32χρονη εγγονή της πριγκίπισσας μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της με τον Brooksbank. Στη μία το ζευγάρι περπατά σε ένα μονοπάτι με δέντρα και σε μια άλλη είναι στο αεροπλάνο ενώ φοράνε μάσκες. "Χρόνια Πολλά σε σένα Jack μου, 36 χρόνια σήμερα. Τι ταξίδι μέχρι τώρα. Ανυπομονώ για τα επόμενα” έγραψε για τα 36α γενέθλιά του.

Η πριγκίπισσα Ευγενία είχε κάνει μια εμφάνιση έκπληξη μαζί με τον πρίγκιπα Harry κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Αμερική. Τα δύο διάσημα ξαδέλφια εμφανίστηκαν στο Super Bowl, στο SoFi στάδιο που βρίσκεται δύο ώρες μακριά από το σπίτι του Harry και της Meghan στο Montecito.

H Ευγενία και ο Jack είναι τα πρώτα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έγινε γνωστό ότι φιλοξενήθηκαν στο σπίτι της Meghan και του Harry στην Αμερική. Ο Harry, άλλωστε, και η ξαδέλφη του έχουν πολύ στενές σχέσεις από μικρή ηλικία, όπως αναφέρει και το 'Finding Freedom' του Omid Scobie: "Από όλα τα εγγόνια της βασίλισσας, ο Harry και η Ευγενία έχουν την πιο φυσική σύνδεση. Όπως ο Harry, έτσι και η Ευγενία είναι πιστή, ειλικρινής και πολύ διασκεδαστική”.


 

Διαβάστε Επίσης