Ο Bill Gates λυγίζει on camera: "Προξένησα πολύ πόνο στη Melinda"

Η δημόσια συνειδητοποίηση του δισεκατομμυριούχου για τα λάθη του στον γάμο με την πρώην σύζυγό του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το διαζύγιο του Bill Gates από τη Melinda French Gates εξακολουθεί να απασχολεί το κοινό και όπως δήλωσαν οι πρώην σύζυγοι σε συντεντεύξεις τους ήταν αρκετά δύσκολο και για τους δύο. Πρόσφατα, ο ιδρυτής της Microsoft εμφανίστηκε στην εκπομπή Today, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, όπου αναγκάστηκε να απαντήσει σε κάποιες πιο προσωπικές ερωτήσεις σχετικά με τον γάμο του.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, στην ερώτηση της δημοσιογράφου Savannah Guthrie σχετικά με το αν η απιστία του ήταν ένας από τους λόγους χωρισμού τους, ο Gates απάντησε πως "σίγουρα έκανα λάθη και λαμβάνω πλήρη ευθύνη. Δεν νομίζω όμως το να εμβαθύνουμε στα ειδικότερα στοιχεία είναι εποικοδομητικό αυτή τη στιγμή, όμως ναι, προκάλεσα πολύ πόνο και νιώθω απαίσια γι'αυτό". 

Πριν από λίγους μήνες, ο Gates είχε παραδεχθεί την ύπαρξη παράλληλης σχέσης κατά τη διάρκεια του γάμου του που έλαβε χώρα πριν από 20 χρόνια με μία υπάλληλο της Microsoft, ωστόσο δεν απάντησε στο αν είχε κι άλλες σχέσεις στη συνέχεια. Πιο αναλυτικά, για το αν ήταν άπιστος στον γάμο τους, η French Gates είχε απαντήσει στη δική της συνέντευξη πως "αυτές είναι ερωτήσεις στις οποίες ο Bill μπορεί να δώσει απάντηση".

Χωρίς και ο ίδιος να δώσει μία σαφή απάντηση, εκείνο που παραδέχθηκε ήταν πως το διαζύγιο προξένησε πολύ πόνο στην οικογένεια, καθώς ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή. "Έχω ευθύνη για το ότι προξένησα πολύ πόνο στην οικογένειά μου. Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Νιώθω καλά που όλοι μας προχωράμε μπροστά τώρα", προσθέτοντας παράλληλα πως η Melinda και εκείνος εξακολουθούν να δουλεύουν μαζί στον φιλανθρωπικό οργανισμό που ίδρυσαν μαζί το 2000.

Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να λυγίζει on camera όταν συνειδητοποιεί πως πλέον ο ίδιος και η πρώην σύζυγός του είναι χωρισμένοι λέγοντας πως "το ξέρω πως τα διαζύγια είναι διαφορετικά, όμως είναι απλά μια τεράστια αλλαγή. Ήμασταν σύντροφοι. Μεγαλώσαμε κατά κάποιο τρόπο μαζί και τώρα είναι διαφορετικά. Δεν είμαστε παντρεμένοι". 

Παρακολουθήστε το βίντεο: 

Διαβάστε Επίσης