Kate Middleton | Η πιο κομψή royal της βασιλικής οικογένειας βράβευσε τον καλύτερο ανερχόμενο σχεδιαστή της Μεγάλης Βρετανίας

Ένα βραβείο που δίνεται εκ μέρους της βασίλισσας Ελισάβετ κάθε χρόνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου το 2018 ήταν όταν η βασίλισσα Ελισάβετ τίμησε τον σχεδιαστή Richard Quinn με το βραβείο British Design που δίνεται εκ μέρους της. Από τότε κι άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν δώσει το βραβείο αυτό με την Καμίλα Πάρκερ αλλά και την πριγκίπισσα Άννα να έχουν εκπροσωπήσει την 96χρονη μονάρχη στην εκδήλωση βράβευσης.

Φέτος, η Kate Middleton που θεωρείται η πιο κομψή γυναίκα της βασιλικής οικογένειας έφτασε στο Desing Museum για να εκπροσωπήσει τη βασίλισσα και να βραβεύσει τους σχεδιαστές που έκαναν τη διαφορά στο βρετανικό σχέδιο. Φορώντας ένα πράσινο φόρεμα της σχεδιάστριας Edeline Lee, η δούκισσα του Cambridge εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με τη στιλιστική της επιλογή.

Kate Middleton | Η πιο κομψή royal της βασιλικής οικογένειας βράβευσε τον καλύτερο ανερχόμενο σχεδιαστή της Μεγάλης Βρετανίας

Η Kate συνομίλησε με τους σχεδιαστές που βραβεύτηκαν από το British Fashion Council, το NEWGEN, το Fashion Trust, το BFC/Vogue Designer Fashion και το BFC/GQ Designer Fashion Fund κι έδωσε το βραβείο για το British Design στον Saul Nash. Ο σχεδιαστής που είναι σκηνοθέτης και χορογράφος είχε λανσάρει το brand του το 2018 και από τότε έχει βραβευτεί πολλές φορές για τις πρωτοποριακές συλλογές του με τα International Woolmark Prize, LVMH Prize 2021, NEWGEN και βρίσκεται στη λίστα The Next 20 του Highsnobiety. Ο 29χρονος σχεδιαστής θεωρείται ένας από τους ταλαντούχους ανερχόμενους designers που γεφυρώνει τις διαφορές ανάμεσα στις αντρικές συλλογές και το sportswear.

Kate Middleton

H Caroline Rush του British Fashion Council είπε στην εκδήλωση πως "ο Saul Nash είναι ο πέμπτος βραβευθείς του βραβείου British Design της βασίλισσας Ελισάβετ. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την τεχνολογία και το tailoring αναδεικνύοντας μια νέα ματιά στο luxe sportswear. Η δουλειά του εξερευνά τη σχέση ανάμεσα στην επίδοση και το menswear και συχνά παρουσιάζεται μέσα από μια όμορφη χορογραφία".

Διαβάστε Επίσης