Βασίλισσα Letizia | Η αντίδρασή της όταν εμφανίστηκε σε εκδήλωση με φόρεμα που φορούσε κι άλλη καλεσμένη

Το στιγμιότυπο που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι ο εφιάλτης κάθε fashionista. Να εμφανιστεί στην ίδια εκδήλωση και να φοράει το ίδιο φόρεμα με μια άλλη καλεσμένη. Αυτό συνέβη και στη βασίλισσα Letizia όταν παραβρέθηκε στο Royal Board on Disability Council της Ισπανίας για να παραδώσει τα βραβεία Reina Letizia 202.

Η βασίλισσα της Ισπανίας επέλεξε για την περίσταση ένα φόρεμα σε μαύρη και λευκή απόχρωση από τα Mango που το είχε συνδυάσει με μια ζώνη και μαύρες γόβες. Όταν ήρθε η στιγμή, όμως, να βραβεύσει την Inmaculada Vivas Teson συνειδητοποίησε ότι φοράνε το ίδιο φόρεμα και μάλιστα το είχαν φορέσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αφού και οι δύο γυναίκες φορούσαν παρόμοια παπούτσια και ζώνη.

Βασίλισσα Letizia | Η αντίδρασή της όταν εμφανίστηκε σε εκδήλωση με φόρεμα που φορούσε κι άλλη καλεσμένη

Η σύζυγος του βασιλιά Felipe όχι μόνο δεν ένιωσε άβολα αλλά είχε μια πολύ royal αντίδραση χαμογελώντας και αγκαλιάζοντας τη γυναίκα που ήταν εμφανώς πιο αγχωμένη για το γεγονός ότι έφερε σε δύσκολη θέση τη βασίλισσα.

Letizia

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις δύο γυναίκες να γελούν και να αγκαλιάζονται φορώντας το φόρεμα που κοστίζει μόλις 49.99 ευρώ. Η βασίλισσα Letizia συνηθίζει να επιλέγει στιλάτα φορέματα από αγαπημένα της καταστήματα και να μην φοράει μόνο designer κομμάτια ενώ- όπως και η Kate Middleton- ανακυκλώνει κομμάτια της γκαρνταρόμπας της στις επίσημες εμφανίσεις της.

Διαβάστε Επίσης