Πριγκίπισσα Diana | Κάποτε είχε ζητήσει από σύντροφο του πρίγκιπα Edward να σταματήσει τη βασίλισσα να τραγουδάει σε ένα δείπνο

Η Ruthie Henshall θυμάται τις διακοπές της με τη βασιλική οικογένεια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας μπορεί να έχει royal status και να είναι μία από τις πιο διάσημες, πλούσιες και δυνατές οικογένειες της Ευρώπης, αλλά σύμφωνα με όσους την έχει γνωρίσει από κοντά παραμένει μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες.

Η Ruthie Henshall, διάσημη βρετανίδα ηθοποιός του θεάτρου, που είχε σχέση επί 6 χρόνια με τον πρίγκιπα Edward τη δεκαετία του ’90 εξήγησε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της ότι η βασιλική οικογένεια είναι μια αστεία και πολύ φιλική οικογένεια.

Όπως θυμάται κάποια στιγμή ήταν καλεσμένη σε ένα δείπνο της οικογένειας στο κάστρο του Balmoral το καλοκαίρι του 1992. Ο πρίγκιπας Κάρολος της είχε δώσει να πιει μερικά δυνατά martini και τότε η πριγκίπισσα Diana της ζήτησε να κάνει κάτι περίεργο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ τραγουδούσε κάποιους ύμνους μαζί με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα και η Diana μάλλον δεν διασκέδαζε καθόλου. Έτσι ζήτησε από την ηθοποιό να τραγουδήσει κάτι η ίδια ώστε να σταματήσει τη βασίλισσα. "Η βασίλισσα και η πρίγκιπισσα Μαργαρίτα τραγουδούσαν και η Diana μου είπε ‘σταμάτησέ τις’. Και η Μαργαρίτα πρότεινε να τραγουδήσω κάτι από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσα τότε. Οπότε είπα το ‘I Dreamed A Dream’”.

Όπως είπε στο βρετανικό περιοδικό: "Ήμουν τόσο νευρική που πρέπει να άλλαξα τον τόνο τρεις φορές γιατί ήταν βασιλική εντολή. Ο πρίγκιπας Κάρολος που είχε δώσει μερικά δυνατά martinis και μάλλον για αυτό μπόρεσα να τραγουδήσω". Η Henshall θυμάται εκείνη την εποχή με τις καλύτερες αναμνήσεις: "Δεν πιστεύω ότι ξεχνάς ποτέ σε ποιους είσαι δίπλα αλλά βλέπεις μια οικογένεια που απλά περνάει τον χρόνο της μαζί σαν κάθε άλλη οικογένεια. Είναι όλοι τόσο φιλόξενοι και αστείοι".

Η Henshall τελικά χώρισε με τον πρίγκιπα Edward και παντρεύτηκε τον Καναδό ηθοποιό, Tim Howar, το 2004 με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά αλλά τελικά χώρισε το 2009. Ο Edward με τη σειρά του παντρεύτηκε την Sophie Rhys-Jones το 1999 με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Διαβάστε Επίσης