Ο πραγματικός λόγος που ο Johnny Depp και η Kate Moss χώρισαν πριν από 25 χρόνια

Η σχέση τους επανήλθε στην επικαιρότητα ύστερα από την κατάθεση της πρώην συζύγου του, Amber Heard.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα φώτα της δημοσιότητας, αναμφίβολα, έχουν πέσει πάνω στον Johnny Depp και την Amber Heard εξαιτίας της δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη, ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε ο ηθοποιός εναντίον της πρώην συζύγου για συκοφαντική δυσφήμιση. Και ενώ οι καταθέσεις αποκαλύπτουν πληροφορίες για τη σχέση τους, που ίσως να μη θέλαμε να ακούσουμε ποτέ, τα λεγόμενα της Amber Heard έφεραν στην επικαιρότητα για ακόμη μία φορά τον δεσμό του Depp με την Kate Moss.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, προκειμένου η ηθοποιός να δικαιολογήσει το γεγονός ότι έφτασε στο σημείο να χειροδικήσει εναντίον του πρώην συζύγου της, ανέφερε την περίπτωση της πρώην συντρόφου του, Kate Moss, την οποία φήμες ήθελαν  o Depp να την έχει ρίξει από τις σκάλες. Χωρίς να γνωρίζουμε αν το περιστατικό αυτό ισχύει - η αλήθεια είναι πως μόνο οι ίδιοι ξέρουν την πάσα αλήθεια - άθελά της, η Heard έριξε τους προβολείς στη σχέση ενός από τα πιο hot ζευγάρια της δεκαετίας του '90.

Η γεμάτη πάθος σχέση

Πολλοί είναι εκείνοι που περιγράφουν τη σχέση ως παθιασμένη, με πολλές εντάσεις και καταστροφές, η οποία διήρκεσε για 4 χρόνια. Πιο αναλυτικά, ο Depp και η Moss αποτέλεσαν το απόλυτο it couple των '90s, με απίστευτο fashion sense και μεγάλο κοινό. Πιο αναλυτικά, στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως το ζευγάρι το 1994, ενώ έμενε σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, είχε καταστρέψει το δωμάτιο, τη στιγμή που ο Depp είχε συλληφθεί για εγκληματική ενέργεια. Παρόλα αυτά, κανείς από τους δύο δεν έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις και το θέμα ξεχάστηκε μέσα στα χρόνια, χωρίς να φαίνεται πως ο λόγος χωρισμού τους ήταν αυτός (καθώς τότε υποτίθεται πως είχε συμβεί το περιστατικό με τις σκάλες), δεδομένου ότι το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους 3 χρόνια αργότερα. 

Ο πραγματικός λόγος χωρισμού

Σύμφωνα με τα λεγόμενα και των δύο ύστερα από τον χωρισμό τους, οι αιτίες φαίνεται πως ήταν το νεαρό της ηλικίας τους, οι καριέρες αλλά και η ηλιθιότητα, όπως ακριβώς είχε δηλώσει ο Depp για τον εαυτό του. "Δεν έχω νιώσει τόσο συναισθηματικά με καμία άλλη γυναίκα. Υπήρξα τόσο ηλίθιος γιατί συνέβαιναν τόσα πολλά στη σχέση μας. Εγώ είμαι εκείνος που παίρνει όλη την ευθύνη για ό,τι έγινε. Ήμουν δύσκολος να είσαι μαζί, αφήνω τη δουλειά να μπει στη μέση και δεν της έδινα τη σημασία που άξιζε", είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός το 1998. Παράλληλα, πρόσθεσε πως έπρεπε να αφήνει τα θέματα της δουλειάς στο σετ και να μη τα φέρνει στο σπίτι, αποκαλώντας τον εαυτό του ανόητο. 

Από την άλλη, η Moss είχε δηλώσει για τον χωρισμό τους το 2012, "δεν υπάρχει κανείς πραγματικά που με φρόντισε. Ο Johnny για λίγο. Πίστευα αυτό που μου έλεγε. Όταν τον ρωτούσα τι να κάνω, θα μου έλεγε. Και αυτό είναι που μου έλειψε όταν έφυγα. Πραγματικά έχασα αυτό το κάτι από κάποιον που εμπιστευόμουν. Εφιάλτης. Χρόνια και χρόνια κλάματος. Ω τα δάκρυα".

Διαβάστε Επίσης