Γιατί ο Johnny Depp έδωσε τη μισή του περιουσία στη Vanessa Paradis όταν χώρισαν

Το ζευγάρι δεν ήταν παντρεμένο, ωστόσο ο ηθοποιός πρόσφερε στην πρώην σύντροφό του το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με αφορμή τη δίκη που ξεκίνησε (ξανά) ανάμεσα στην Amber Heard και τον Johnny Depp και τις προσωπικές πληροφορίες που βγήκαν στη δημοσιότητα, αρκετοί είναι εκείνοι που ασχολούνται με τη ζωή του ηθοποιού και τις παλαιότερες σχέσεις του. Πρόσφατα, επανήλθε στην επικαιρότητα η είδηση ότι ο Depp είχε δώσει στην επί 14 χρόνια σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Vanessa Paradis, το εξωφρενικό ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, σχεδόν τη μισή του περιουσία, όταν χώρισαν.

Διαβάστε Επίσης

Οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ, συνεπώς η Paradis για να διεκδικήσει ένα μέρος από τη μεγάλη περιουσία του επιτυχημένου ηθοποιού, θα έπρεπε να κινηθεί νομικά. Ωστόσο, αυτό δεν χρειάστηκε να γίνει, καθώς ο Depp από μόνος του προχώρησε στην γενναιόδωρη αυτή κίνηση, που θα έλεγε κανείς πως είχε να κάνει με τα δυο του παιδιά.

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως ο χωρισμός τους συνέπεσε με τη γνωριμία του Depp με τη Heard, με αποτέλεσμα οι φήμες της περιόδου να κάνουν λόγο για παράλληλη σχέση. Μάλιστα, τότε είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως η πρώην σύντροφός του και πολύ καλή του φίλη, Winona Ryder, είχε σταματήσει να του μιλάει εξαιτίας της απρεπούς συμπεριφορά του. Συνεπώς, η γενναιοδωρία του ηθοποιού ίσως μεταφραζόταν στο ότι ο ίδιος επιθυμούσε να χωρίσει από την Paradis με τις καλύτερες προϋποθέσεις, κάτι που ενδεχομένως η νέα περιουσία που η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια θα λάμβανε, θα της "χρύσωνε" το χάπι. 

Παράλληλα, μέσα από μηνύματα του Depp σε φίλους του, που είδαν το φως της δημοσιότητας στο πλαίσιο της δίκης με την Heard, φαινόταν πως κατά τη διάρκεια του χωρισμού του από την Paradis, δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις. Πιο αναλυτικά, σε ένα e-mail που είχε στείλει στον Elton John, ο ηθοποιός ανέφερε πως "από την άλλη πλευρά, τα παιδιά μου έχουν ερωτευθεί την Amber και η πίεση έχει φύγει από τους ώμους μου. Αυτό θα συνεχίσει να ισχύει αν η Γαλλίδα εκβιάστρια δεν προσπαθήσει να τους κάνει πλύση εγκεφάλου εναντίον της, που είμαι σίγουρος πως είναι ακόλουθο".

Ωστόσο, ο Depp στο δικαστήριο έπλεξε το εγκώμιο της μητέρας των παιδιών του, δηλώνοντας πως ήταν εκείνη που τον βοήθησε να μείνει νηφάλιος, όπως και το να αναρρώσει από τον αλκοολισμό του, όταν κύλησε το 2013 στην αρχή της σχέσης του με την Heard.

Αλλά και η Paradis, όταν η Heard είχε κάνει τις πρώτες καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, είχε υποστηρίξει τον ηθοποιό με μία δημόσια ανακοίνωση. "Γνωρίζω τον Johnny Depp για πάνω από 25 χρόνια. Ήμασταν σύντροφοι για 14 χρόνια και μεγαλώσαμε μαζί δύο παιδιά. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, ήξερα πως ο Johnny ήταν ευγενικός, προσεκτικός, γενναιόδωρος και καθόλου βίαιο άτομο και πατέρας. Γνωρίζω τους ισχυρισμούς με τους οποίους η Amber Heard κατηγόρησε τον Johnny για πάνω από 4 χρόνια τώρα. Αυτά δεν συνάδουν με τον αληθινό Johnny που γνωρίζω και από την προσωπική μου εμπειρία των τόσων ετών, μπορώ να πω πως δεν ήταν ποτέ βίαιος ή κακοποιητικός απέναντί μου".

Διαβάστε Επίσης