Βασίλισσα Ελισάβετ | Η έντονη απόχρωση κραγιόν που επέλεξε για δημόσια εμφάνισή της

Η 96χρονη μονάρχης διάλεξε ένα έντονο χρώμα για το μακιγιάζ της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να εμφανίστηκε με casual σύνολο στην εμφάνιση-έκπληξη που έκανε στο Windsor Horse Show αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αμέλησε το beauty look της.

Η 96χρονη κατέφθασε με το Range Rover της για να παρακολουθήσει από κοντά το άλογό της, Balmoral Leia, η οποία τελικά πήρε την πρώτη θέση. Η βασίλισσα είχε επιλέξει ένα έντονο ροζ χρώμα κραγιόν που έδειχνε την καλή της διάθεση σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις που κάνει τους τελευταίους μήνες εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων της.

Βασίλισσα Ελισάβετ | Η έντονη απόχρωση κραγιόν που επέλεξε για δημόσια εμφάνισή της

Η μονάρχης επιλέγει εδώ και χρόνια το ίδιο μακιγιάζ και τα ίδια προϊόντα, έχοντας στο νεσεσέρ της το αγαπημένο της brand Elizabeth Arden, που έχει τη βασιλική πιστοποίηση εδώ και 60 χρόνια, αλλά και την Clarins που επίσης έχει το royal warrant.

Η βασίλισσα συνηθίζει να φοράει μόνη της το μακιγιάζ της όπως και το κραγιόν της ενώ ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει να ανανεώνει το κραγιόν της χωρίς καν να κοιτάζεται στον καθρέφτη, όπως σε επίσημα δείπνα μετά το φαγητό ή πριν φύγει από κάποιο σημαντικό event.

Η εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ στο Windsor Horse Show ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου στις 29 Μαρτίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η μονάρχης είχε πολύ καλή διάθεση και παρά το γεγονός ότι παρέμεινε στο αυτοκίνητό της, αρκετός κόσμος πήγε να τη συναντήσει εκεί.

Διαβάστε Επίσης