Η βασίλισσα Ελισάβετ πιο χαρούμενη από ποτέ | Η εμφάνιση - έκπληξη στο ετήσιο Royal Windsor Horse Show

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας σε εκδήλωση, ύστερα από το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν και η βασίλισσα Ελισάβετ απέφυγε να παραβρεθεί στην έναρξη των εργασιών του βρετανικού κοινοβουλίου, εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, στέλνοντας τον πρίγκιπα Κάρολο στη θέση της, η ίδια δεν έλειψε εν τέλει από το ετήσιο Royal Horse Show της περασμένης Παρασκευής.

Διαβάστε Επίσης

Η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου εμφανίστηκε με το αυτοκίνητο, παρακολουθώντας στην αρχή από εκεί τα πόνι της να λαμβάνουν μέρος στον αγώνα δρόμου, με τις φωτογραφίες να επιβεβαιώνουν πως η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν πολύ ευδιάθετη.

"Ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Άτομα που γνωρίζει από τον χώρο της ιππασίας πήγαιναν να της μιλήσουν στο παράθυρο", δήλωσε πηγή. Φυσικά, η μονάρχης δεν έμεινε όλη μέρα στο αυτοκίνητο και αργότερα κατευθύνθηκε αργά, με τη βοήθεια του μπαστουνιού της, στη θέση της στην αρένα, δίπλα στον πρίγκιπα Edward και την Penelope Knatchbull, πολύ καλή φίλη του συζύγου της, πρίγκιπα Φιλίππου.

Ελισαβετ - Penelope Knatchbull - Edward

Παράλληλα, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε τη χαρά να παρακολουθήσει την εγγονή της, Lady Louise Windsor (κόρη του πρίγκιπα Edward) να οδηγεί την άμαξα του πρίγκιπα Φιλίππου - την οποία μάλιστα ο παππούς της της την κληροδότησε - καθοδηγώντας την παρέλαση. 

Η αγάπη της Ελισάβετ για τα άλογα είναι γνωστή - το ίδιο πάθος μοιράζεται και η πριγκίπισσα Charlotte -  αφού η μονάρχης ξεκίνησε μαθήματα ιππασίας από την ηλικία των 4. Συνεπώς, δεν μπορούσε να απουσιάζει από το γεγονός, ακόμα κι αν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη θέση της. 

ελισάβετ
Η βασίλισσα Ελισάβετ μάλιστα κέρδισε το κύπελλο για την πρώτη θέση.

Σε λιγότερο από έναν μήνα θα λάβουν χώρα οι επίσημοι εορτασμοί για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, που σηματοδοτεί τα 70 χρόνια βασιλείας της Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο, στο οποίο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επιβεβαίωσαν πως θα παραβρεθούν, παρά τις φήμες που τους ήθελαν να απουσιάζουν. 

Διαβάστε Επίσης