Πλατινένιο Ιωβηλαίο | Πού θα μείνουν η Meghan και ο Harry κατά το ταξίδι τους στην Αγγλία

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επιβεβαίωσαν την παρουσία τους στους εορτασμούς για τα 70 χρόνια βασιλείας της Ελισάβετ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αφού το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε πως στο μπαλκόνι κατά την παρέλαση Trooping the Colour θα παραβρεθούν μόνο ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν πως πράγματι θα δώσουν το παρών για να τιμήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ, με αφορμή τους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα εμφανιστούν μαζί με τα παιδιά τους στην Αγγλία, αφού λύθηκε το ζήτημα με την ασφάλειά τους, λίγες εβδομάδες μετά την επανένωσή τους με την Ελισάβετ πριν από την αθλητική διοργάνωση "Invictus Games". 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry πρόκειται να μείνουν στο παλιό τους σπίτι Frogmore Cottage, που βρίσκεται στην έκταση του Κάστρου του Windsor, για το οποίο λίγους μήνες πριν ανανέωσαν το ενοικιαστήριο συμβόλαιο. Ειδικότερα, το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει μία μεγάλη ανακαίνιση το 2020, της οποίας το κόστος των 3 εκατομμυρίων δολαρίων είχαν πληρώσει μόνοι τους, επιθυμώντας να έχουν μία βάση όταν θα βρίσκονται στην Αγγλία. 

Τα τελευταία χρόνια, το ζευγάρι έχει παραχωρήσει την κατοικία στην πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της Jack Brooksbank, οι οποίοι θα τους φιλοξενήσουν οικογενειακώς για τις λίγες ημέρες που θα μείνουν. Όπως είχε γίνει γνωστό, όταν ο πρίγκιπας Harry είχε ταξιδέψει στην Αγγλία για το μνημόσυνο της μητέρας του τον περασμένο χρόνο, πάλι είχε επιλέξει να μείνει με την ξαδέρφη του. Εξάλλου, ο πρίγκιπας Harry και η πριγκίπισσα Ευγενία έχουν μία πολύ στενή σχέση από την παιδική τους ηλικία, γεγονός που έγινε φανερό από το πρόσφατο ταξίδι της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ στην Αμερική και τη συνάντηση με τους Sussexes. 

Διαβάστε Επίσης