Αντίο βασιλικό πρωτόκολλο | Οι σπάνιες εμφανίσεις της Meghan Markle με σορτς

Οι πρόσφατες εμφανίσεις της δούκισσας του Sussex που δεν θα επέτρεπε το Παλάτι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ακόμα κι αν το σορτς δεν αποτελεί απαγορευμένο για τους royals, αφού και η Kate Middleton έχει επιλέξει σε σπάνιες εμφανίσεις της να φορέσει το εν λόγω κομμάτι, σίγουρα δεν ενδείκνυται ως στιλιστική επιλογή. Παρόλα αυτά, το γεγονός πως η Meghan Markle εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες με σορτς δεν αποτελεί παράβαση κάποιου (άγραφου) κανόνα, δεδομένου ότι η ίδια όπως και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry, δεν αποτελούν ενεργά εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Επομένως, θεωρητικά η δούκισσα του Sussex θα μπορούσε να φορέσει ό,τι επιθυμεί. Και πράγματι αυτό έκανε!

Διαβάστε Επίσης

Η Meghan Markle εμφανίστηκε στους αγώνες πόλο που συμμετείχε ο πρίγκιπας Harry στην Καλιφόρνια για να τον χειροκροτήσει, κάνοντας δύο πολύ stylish εμφανίσεις. Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Markle πραγματοποιεί δημόσια εμφάνιση μετά από το ταξίδι της στην Ολλανδία με τον σύζυγό της, στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης "Invictus Games" που είχε ιδρύσει ο δούκας του Sussex για τους τραυματισμένους στρατιώτες και βετεράνους πολέμου. 

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο επέλεξε να κάνει μία μονόχρωμη εμφάνιση, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με ένα ασορτί σορτς, έχοντας τα μαλλιά της σε κότσο. 

Αντίθετα, την Κυριακή, αν και πάλι επέλεξε την μονοχρωματική τάση, προτίμησε ένα total-denim λουκ, στην ίδια λογική με τη χθεσινή. Σε ό,τι αφορά τα μαλλιά της, η δούκισσα του Sussex αυτή τη φορά έκανε μία αλογοουρά. 

Πρόσφατα, το ζευγάρι των Sussexes επιβεβαίωσε την παρουσία τους στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, παρά το γεγονός ότι κανείς που δεν αποτελεί ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι για την καθιερωμένη παράδοση, μία απόφαση που πήρε η ίδια η μονάρχης.

Διαβάστε Επίσης