Γιατί η Meghan Markle άλλαξε το αρχικό σχέδιο του διαμαντένιου δαχτυλιδιού της

Η αναβάθμιση του δαχτυλιδιού που δεν πέρασε απαρατήρητη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τον Μάιο του 2018 η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης μπροστά σε 50 εκατομμύρια κόσμο που παρακολούθησε το γεγονός, λίγους μήνες αφού ο γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Και το δαχτυλίδι των αρραβώνων φυσικά που ο Harry πρόσφερε στη διάσημη ηθοποιό μέχρι σήμερα παραμένει ένα από τα πιο stylish κοσμήματα της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, έναν χρόνο αργότερα, πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν μία αλλαγή στο iconic δαχτυλίδι της Markle. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, το πρώτο δαχτυλίδι, το οποίο είχε σχεδιάσει ο ίδιος ο Harry, αποτελούνταν από μία χρυσή βέρα και τρία μπριγιάν. Ειδικότερα, η κεντρική πέτρα ήταν από τη Μποτσουάνα, μία σημαντική χώρα για το ζευγάρι, ενώ τα δύο μικρότερα που βρίσκονταν δεξιά και αριστερά της, προέρχονταν από μπριγιάν που ανήκαν στη συλλογή της πριγκίπισσας Diana. 

Και όσο κι αν το δαχτυλίδι εξυμνείται μέχρι σήμερα, η Meghan Markle αποφάσισε να το αλλάξει. Όμως, όπως έγινε γνωστό λίγο μετά την εμφάνισή της με το ανανεωμένο σχέδιο, δεν ήταν δική της ιδέα. Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη επέτειο του ζευγαριού και με αφορμή τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, του 3χρονου σήμερα Archie, ο πρίγκιπας Harry είχε προσφέρει ένα νέο δαχτυλίδι στην αγαπημένη του σύζυγο, το οποίο είχε σχεδιάσει με την αγαπημένη των celebrities, Lorraine Schwartz. Στην ουσία ήταν ένα "infinity" δαχτυλίδι με μικρά μπριγιάν, το οποίο κατά τη γνώμη του δεν ταίριαζε με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. Γι'αυτό της πρότεινε να αλλάξει τη βέρα του iconic δαχτυλιδιού ώστε να συνδυάζονται αρμονικά. Και αυτό φυσικά έκανε. 

Meghan Markle δαχτυλίδι

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αρχικό δαχτυλίδι κόστισε γύρω στα 122.000 δολάρια, ενώ με την αναβάθμιση αυτή τη στιγμή η αξία του ξεπερνά τα 163.000 δολάρια.

Διαβάστε Επίσης