Πρίγκιπας Αλβέρτος | Οι φωτογραφίες στη Disneyland με τα παιδιά του χωρίς την πριγκίπισσα Charlene

Τα 7χρονα δίδυμα πόζαραν μπροστά στο πιο ονειρεμένο κάστρο της Ευρώπης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί να μένουν σε ένα εντυπωσιακό κάστρο αλλά η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό επισκέφτηκε ένα εξίσου όμορφο και διάσημο κάστρο της Ευρώπης. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ταξίδεψε στη Γαλλία μαζί με τα δίδυμα παιδιά του, Jacques και Gabriella, και επισκέφτηκαν την Disneyland.

Τα 7χρονα δίδυμα πόζαραν μαζί με τον πατέρα τους έξω από το κάστρο της Disneyland μαζί με τον Mickey και τη Minnie Mouse. Στο ταξίδι δεν τους συνόδευσε η πριγκίπισσα Charlene που μετά την επιστροφή της στο Μονακό έχει κάνει μόνο δύο δημόσιες εμφανίσεις μαζί με την οικογένειά της.

Διαβάστε Επίσης

Η οικογένεια είχε φωτογραφηθεί στις 7 Μαίου σε έναν αγώνα rugby στο Μονακό κι ενώ δημοσιεύματα θέλουν την Charlene να λαμβάνει χρήματα από τον σύζυγό της για να τον συνοδεύει στις βασιλικές υποχρεώσεις του, την ίδια στιγμή ο Αλβέρτος έχει ξεκινήσει να περιλαμβάνει τα παιδιά του σε περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις συστήνοντάς τους σταδιακά τη royal ζωή που τους περιμένει.

Όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του το ίδιο έκανε και η μητέρα του, Grace Kelly, και ο πατέρας του, πρίγκιπας Rainier: "Οι γονείς μας έπαιρναν από νωρίς σε επίσημα ταξίδια αλλά δεν το νιώθουμε σαν κάτι επίσημο. Όταν ήμασταν μικροί, έφευγαν για να κάνουν μια σοβαρή δουλειά. Μετά θα ήταν μαζί μας. Υπήρχε μεγάλη αξία σε αυτό”.

Διαβάστε Επίσης