Βασίλισσα Ελισάβετ | Οι καλλιτέχνες που θα δώσουν συναυλία στο Buckingham Palace για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της

Οι μεγαλύτεροι μουσικοί θα τραγουδήσουν προς τιμήν της στο βρετανικό Παλάτι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα γιορτάσει την επέτειο των 70 χρόνων από τότε που ανέβηκε στον βρετανικό θρόνο και το Παλάτι έχει διοργανώσει ένα τετραήμερο εορτασμό σε όλη την Αγγλία για να τιμήσει την περίσταση από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου.

Στα πλαίσια του εορτασμού για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο θα δοθεί μια μεγάλη συναυλία στο Παλάτι του Buckingham με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας να δίνουν το παρόν πάνω στη σκηνή.

Στη συναυλία που θα γίνει στο άγαλμα της βασίλισσας Victoria στο προαύλιο του Παλατιού θα εμφανιστούν, ανάμεσα σε άλλους η Diana Ross, οι Queen με τον Adam Lambert, η Alicia Keys, ο Elton John, το βασιλικό μπαλέτο και οι Duran Duran.

Η συναυλία ‘Platinum Party At The Palace’ θα μεταδοθεί ζωντανά από το BBC το Σάββατο 4 Ιουνίου. Οι Queen θα ανοίξουν το show και η ντίβα της soul, Diana Ross, θα κλείσει τη συναυλία ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

"Είκοσι χρόνια μετά τη συναυλία για το Χρυσό Ιωβηλαίο της βασίλισσας χαιρόμαστε που λάβαμε πρόσκληση ξανά. Τότε υπήρχε μια στιγμή που αναρωτήθηκα… μετά την ταράτσα του Buckingham Palace που μπορείς να πας; Λοιπόν θα δείτε" είπε ο Brian May των Queen.

Η Diana Ross που θα εμφανιστεί για συναυλία στην Αγγλία μετά από 15 χρόνια δήλωσε πως "είχα την τιμή να γνωρίσω τη βασίλισσα αρκετές φορές στη ζωή μου, συμπεριλαμβανομένης και μιας στιγμής που ήμουν με την οικογένειά μου. Η βασίλισσα ήταν και εξακολουθεί να είναι μια απίστευτη έμπνευση σε τόσους ανθρώπους παγκοσμίως και είμαι ενθουσιασμένη που έλαβα πρόσκληση να ερμηνεύσω τα τραγούδια μου σε μια τόσο αξιομνημόνευτη και ιστορική περίσταση".

Στη συναυλία θα εμφανιστούν επίσης οι Hans Zimmer, Ella Eyre, Craig David, Mabel, Elbow, George Ezra, Andrea Bocelli, Mimi Webb, Sam Ryder, Jax Jones, Celeste, Nile Rodgers, Sigala και Diversity, ενώ θα μιλήσουν ανάμεσα σε άλλους οι David Attenborough, Emma Raducanu, David Beckham, Stephen Fry και η Julie Andrews.

Διαβάστε Επίσης