Βαγγέλης Παπαθανασίου | Τα μηνύματα του καλλιτεχνικού κόσμου, το tweet του Elon Musk και το μήνυμα Κώστα Γαβρά για τον θάνατό του

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο συνθέτη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο θάνατος του Βαγγέλη Παπαθανασίου βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο με πολλούς συνεργάτες του και ανθρώπους που τον θαύμαζαν να αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα τον μεγάλο 'Ελληνα συνθέτη.

Μιλώντας σε δελτίο ειδήσεων, ο Κώστας Γαβράς πολύ συγκινημένος για τον συνθέτη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ταινία "Ο Αγνοούμενος” είπε πως "ήταν από τους ανθρώπους που έβγαζε τη μουσική από την καρδιά και το μυαλό του”.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έκανε ένα Instagram story με τη φωτογραφία του, γράφοντας "Σήμερα αποχαιρετούμε μια σπουδαία προσωπικότητα της μουσικής, έναν διεθνή Έλληνα”.

Βαγγέλης Παπαθανασίου | Τα μηνύματα του καλλιτεχνικού κόσμου, το tweet του Elon Musk και το μήνυμα Κώστα Γαβρά για τον θάνατό του

Ο Elon Musk έκανε μια ανάρτηση στο Twitter του αποχαιρετώντας τον μεγάλο "μαέστρο”, όπως είπε: "Καληνύχτα, γλυκέ μαέστρο και οι άγγελοι τραγουδούν για να αναπαυτείς”.

Ο Jean Michel Jarre έγραψε στο Twitter του: "Αγαπητέ Βαγγέλη, θα θυμόμαστε όλοι το μοναδικό άγγιγμα και τις συγκινητικές μελωδίες σου για πάντα. Εγώ κι εσύ πάντα μοιραζόμασταν το ίδιο πάθος για τα συνθεσάιζερ και την ηλεκτρονική μουσική για τόσο πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη”.