Πρίγκιπας William | Το στιγμιότυπο από το Kensington Palace με τις φωτογραφίες των παιδιών του

Ο δούκας του Εδιμβούργου έδωσε μια γεύση από τη διακόσμηση του γραφείου του στο Kensington Palace.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William έκανε μια επίσημη συνάντηση με τον πρόεδρο της Κολομβίας, Ivan Duque, για να του μεταφέρει της εκτίμησή του για την στήριξη της χώρας του σε μια σημαντική καμπάνια του.

Ο δούκας του Εδιμβούργου φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο στο γραφείο του στο Kensington Palace και έδωσε μια γεύση από τη διακόσμηση που έχει επιλέξει. Στο βάθος, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Twitter, υπάρχει ένα τραπέζι πάνω στο οποίο ο William έχει τις αγαπημένες φωτογραφίες της οικογένειάς του.

Σε μια από τις φωτογραφίες φαίνεται μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της πριγκίπισσας Diana ενώ σε μια άλλη ποζάρει η Kate μαζί με ένα από τα παιδιά τους.

Η συνάντηση έχει στα πλαίσια της συνεργασίας της Κολομβίας με τον δούκα για την καμπάνια ενάντια στην παράνομη διακίνηση άγριων ζώων. Σύμφωνα με το Kensington η συνάντηση "συμβολίζει τη δέσμευση της χώρας να πάρει αποτελεσματικά μέτρα να σταματήσει το παράνομο εμπόριο ζώων μέσα από ένα συνδυασμό πολιτικών και συνεργασίας σε εθνικό επίπεδο αλλά και παγκόσμιο”.

Διαβάστε Επίσης