Kate Middleton | Αποκάλυψε γιατί τα παιδιά της δεν μπορούσαν να πάνε στην πρεμιέρα του Top Gun

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge περπάτησαν στο κόκκινο χαλί μαζί με τον Tom Cruise.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας Top Gun στο Λονδίνο, εντυπωσιάζοντας για ακόμα μια φορά με την glamorous εμφάνισή τους, ιδιαίτερα η δούκισσα του Cambridge που τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με ένα μαύρο off-the-shoulder Roland Mouret φόρεμα.

Όσο το royal ζευγάρι βρισκόταν στην πρεμιέρα, τα τρία παιδιά τους, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis βρισκόντουσαν στο σπίτι στο Kensington Palace με την Kate να εξηγεί γιατί δεν συνόδευσαν τους γονείς τους στην εκδήλωση.

Διαβάστε Επίσης

Ενώ μιλούσε με κάποια παιδιά στην πρεμιέρα, η Kate τους εξήγησε γιατί δεν πήρε μαζί τα παιδιά, λέγοντας "αύριο έχουν σχολείο”.

Τα παιδιά της οικογένειας έχουν ήδη λατρέψει το soundtrack της ταινίας, αφού όπως είχε αποκαλύψει ο πρίγκιπας William τους αρέσει πολύ το νέο single της Lady Gaga για την ταινία. Κι ενώ τα παιδιά δεν έχουν παραβρεθεί ακόμα σε καμιά κινηματογραφική πρεμιέρα, έχουν περπατήσει στο κόκκινο χαλί μαζί με τους γονείς τους όταν παραβρέθηκαν στο London Palladium για μια χριστουγεννιάτικη παράσταση.

Διαβάστε Επίσης