5 φορές που η Meghan Markle εμπνεύστηκε από την γκαρνταρόμπα της πριγκίπισσας Diana

Η πρόσφατη εμφάνιση της δούκισσας του Sussex που θύμισε ένα παλαιότερο λουκ της πριγκίπισσας του λαού.

Με αφορμή την πρόσφατη εμφάνιση της Meghan Markle στον αγώνα πόλο του συζύγου της, πρίγκιπα Harry - όπου του χάρισε ένα τρυφερό φιλί - αρκετοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν ομοιότητα στο λουκ της, συγκρίνοντάς το με παλαιότερες εμφανίσεις της πεθεράς της, πριγκίπισσας Diana.

Διαβάστε Επίσης

Όπως έχει δείξει η πορεία της, η δούκισσα του Sussex προσπαθεί με κάθε της εμφάνιση να αποτίνει φόρο τιμής στη μητέρα του Harry, που ήταν πολύ σημαντική γι'αυτόν, ενώ φαίνεται πως διατηρεί την ίδια αισθητική με την πεθερά της, όπως συνέβη στην τελευταία της εμφάνιση. 

5 φορές που η Meghan Markle αντέγραψε το στιλ της πριγκίπισσας Diana

1. Το Royal Ascot αποτελεί μία σημαντική εκδήλωση για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, γι'αυτό και η Markle ήθελε να βάλει τα δυνατά της για να εντυπωσιάσει. Όπως είχε κάνει χρόνια νωρίτερα η διάσημη πριγκίπισσα του λαού

meghan - diana

2. Από τις πρώτες εμφανίσεις της, η Markle είχε αποδείξει πως γνωρίζει από μόδα, ωστόσο χρειάστηκε λίγη βοήθεια στο πεδίο του royal dressing. Όπως η πριγκίπισσα Diana είχε επιλέξει κατά την επίσκεψη της στη Σκωτία το καρό ταρτάν, έτσι και η Markle 20 χρόνια αργότερα ακολούθησε το παράδειγμά της.

meghan diana

3. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από ένα φόρεμα με πούλιες για βραδινή περίσταση, γεγονός που πίστευαν και οι δύο royals. Το 1990 η Diana εντυπωσίασε με τη δημιουργία της Catherine Walker, ενώ σχεδόν 30 χρόνια αργότερα το ίδιο συνέβη με το παρόμοιο κομμάτι που φόρεσε η Markle. 

meghan diana

4. Όσο κι αν λατρεύουν και οι δύο τα μονοχρωματικά, με την ίδια επιτυχία κατάφεραν να γίνουν το talk of the town με ένα πιο πολύχρωμο σύνολο. Το 1989 κατά την επίσκεψή της στο Χονγκ Κονγκ, η πριγκίπισσα Diana είχε "παντρέψει" την απόχρωση του μοβ με το κόκκινο, κάτι που επιχείρησε και η νύφη της τον Ιανουάριο του 2019 με την ίδια επιτυχία. 

diana - meghan

5. Το πράσινο χρώμα το αγάπησαν και οι δύο, γι'αυτό και σε πολλές από τις εμφανίσεις τους ήταν το κυρίαρχο. Το 1982 η πριγκίπισσα Diana, ούσα έγκυος στον πρίγκιπα William, είχε εμφανιστεί στην εκδήλωση Trooping the Colour με ένα σμαραγδί φόρεμα, μία εμφάνιση από την οποία πιθανότατα εμπνεύστηκε η Meghan Markle την Ημέρα της Κοινοπολιτείας το 2019.

diana - meghan

Διαβάστε Επίσης