Βασίλισσα Ελισάβετ | Το λάθος της με την πριγκίπισσα Diana που απέφυγε να κάνει με την Kate Middleton

Η μονάρχης της Αγγλίας έμαθε μέσα από τα λάθη της με τον χειρότερο τρόπο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της μοναρχίας, ακόμα κι αν στο παρελθόν υπέπεσε σε λάθη. Τουλάχιστον ξέρει να τα αναγνωρίζει και να μην τα πραγματοποιεί ξανά, όπως συνέβη με την περίπτωση της Kate Middleton.

Διαβάστε Επίσης

Για την ακρίβεια, η μονάρχης της Αγγλίας δεν ήθελε να κάνει το ίδιο λάθος που είχε κάνει με τη πριγκίπισσα Diana όταν μπήκε στη βασιλική οικογένεια, αλλάζοντας τη στρατηγική της που θα συνέβαλε στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος βλέπει τη μοναρχία.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του βασιλικού συγγραφέα, Andrew Morton, η βασίλισσα περνάει περισσότερο χρόνο να υποστηρίζει και να καλλιεργεί τη σχέση ανάμεσα στον William και την Catherine, απ' ό,τι έκανε με τον Κάρολο και την Diana. Όπως υπογράμμισε, αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύει πως το νεαρό βασιλικό ζευγάρι είναι το πραγματικό μέλλον της μοναρχίας, ακόμα περισσότερο και από τον πρίγκιπα Κάρολο. "Γι' αυτό τον λόγο, η βασίλισσα δεν θα κάνει το ίδιο λάθος ξανά με το να μη σιγουρέψει πως μία νέα σύζυγος δεν θα αγκαλιάσει τη ζωή στο Παλάτι", δήλωσε ο Morton. 

Βασίλισσα Ελισάβετ - Kate Middleton

Παράλληλα, στο νέο του βιβλίο, "The Queen", ο συγγραφέας αναφέρει τη χαρά της Ελισάβετ στον γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton, καθώς ένιωσε πως η μοναρχία είχε για ακόμη μία φορά τον θαυμασμό και τη στοργή του λαού. "Η βασίλισσα ήταν θετικά παιχνιδιάρα εκείνη την ημέρα του γάμου του εγγονού της, σχεδόν χοροπηδούσε, σύμφωνα με έναν παρατηρητή, ήταν απόλυτα ενθουσιασμένη στον τρόπο που το κοινό είχε αντιδράσει με τους βασιλικούς νεόνυμφους. Είχε την αίσθηση πως το μέλλον της βασιλικής οικογένειας, η οικογένειά της ήταν ασφαλής", έγραφε το απόσπασμα του βιβλίου. 

Στην ουσία, έχοντας μία στενή σχέση με τη σύζυγο του εγγονού της, επενδύει στο μέλλον της βασιλικής οικογένειας, κάτι που δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει με την πριγκίπισσα Diana.

Διαβάστε Επίσης