Ο παρουσιαστής της τηλεόρασης Lex Fridman έγραψε τα συμπεράσματα που έβγαλε ο ίδιος από τη δίκη μεταξύ των Johhny Depp και Amber Heard, όπως, μεταξύ άλλων πως η "αγάπη μπορεί να γίνει και άσχημη". Στη δική του λοιπόν ανάρτηση απάντησε ο Elon Musk γράφοντας: "Εύχομαι να προχωρήσουν και οι δύο με τη ζωή τους" για να συμπληρώσει "στα καλύτερά τους είναι και οι δύο απίστευτοι".

Ο Elon Musk, διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την Amber Heard το 2016 ως τον Αύγουστο του 2017, όταν έληξε το ειδύλλιο τους. Το οποίο αναθερμάνθηκε τον Ιανουάριο του 2018 για να λήξει ξανά έναν μόλις μήνα μετά.

Έτσι, ο Depp αναφέρθηκε στη δίκη σε αυτή τη σχέση ισχυριζόμενος ότι η τέως σύντροφός του δεχόταν επισκέψεις από τον δισεκατομμυριούχο στο κοινό τους διαμέρισμα στο Λος Άντζελες, όταν εκείνος έλειπε. Και μάλιστα υπαινίχθηκε ότι ένα από αυτά τα βράδια ήταν εκείνο στο οποίο η Heard παρουσίασε το χτυπημένο της πρόσωπο στο κοινό.

Η Heard και ο Depp χώρισαν τον Μάιο του 2016, οπότε και ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του λόγω ενδοοικογενειάκης βίας. Εκείνος αρνήθηκε τις κατηγορίες και τελικά έλυσαν εξωδικαστικά το θέμα του διαζυγίου τους τον Αύγουστο του 2016. Τώρα, η μεταξύ τους δίκη αφορά τη μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης που κατέθεσε ο Depp εναντίον της Heard σχετικά με τους ισχυρισμούς της πως υπήρξε βίαιος απέναντί της, ζητώντας της 50 εκ. δολάρια. Εκείνη κατέθεσε σε απάντηση αντίστοιχη μήνυση ζητώντας 100 εκ. δολάρια ως αποζημίωση. Η δικαστική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την προσεχή Τρίτη.