Πριγκίπισσα Charlene | Η εμφάνιση στο Grand Prix του Μονακό με τον Αλβέρτο και τα παιδιά τους

Στον αγώνα της Formula 1 παραβρέθηκε και ο ηθοποιός Patrick Dempsey.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Grand Prix του Μονακό μετά από τρία χρόνια, κάνοντας μια εμφάνιση με την κόρη της, πριγκίπισσα Gabriella, τον γιο της Jacques και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο. 

Η Charlene που τελευταία φορά είχε παραβρεθεί στους αγώνες το 2019, έκανε ακόμα μια ανεπίσημη εμφάνιση στη Formula 1 μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο για να ευχαριστήσουν από κοντά τους εθελοντές, τους fans, τους αθλητές αλλά και πολλούς διάσημους που είχαν βρεθεί εκεί για να παρακολουθήσουν από κοντά το πιο glamorous σπορ.

Πριγκίπισσα Charlene | Η εμφάνιση στο Grand Prix του Μονακό με τον Αλβέρτο και τα παιδιά τους

Το royal ζευγάρι, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο και με τον ηθοποιό Patrick Dempsey, γνωστό από τον ρόλο του στο 'Grey's Anatomy', που συνηθίζει να παρακολουθεί κάθε χρόνο τη Formula 1 στο Μονακό, ενώ είναι και ο ίδιος οδηγός αγώνων.

Η Charlene επέλεξε για την εμφάνισή της στο Grand Prix ένα μπλε Terrence Bray jumpsuit που συνδύασε με ροζ γόβες ενώ η μικρή κόρη της είχε επιλέξει ένα floral φόρεμα και γυαλιά ηλίου.

πριγκίπισσα Charlene

Στην ανεπίσημη εμφάνισή της επέλεξε μια αμάνικη μπλε μεταξωτή μπλούζα εμπνευσμένη από τον πίνακα 'Blue Angel' του Γερμανού καλλιτέχνη Imi Knowbel που είχε συνδυάσει με λευκό Akris παντελόνι και μαύρες γόβες.

Διαβάστε Επίσης