Πριγκίπισσα Charlene | Η φωτογραφία με την κόρη της, Gabriella, λίγο πριν την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Monte-Carlo

Μαμά και κόρη έκαναν μια σπάνια εμφάνιση μαζί στην τελετή απονομής των MCFW βραβείων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlene μοιράστηκε στο Instagram της μια φωτογραφία με ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο ανάμεσα στην ίδια και την κόρη της, πριγκίπισσα Gabriella.

Μαμά και κόρη έκαναν μια σπάνια εμφάνιση οι δυο τους στην Εβδομάδα Μόδας του Monte-Carlo και λίγο πριν εμφανιστούν μαζί στην πρώτη μεγάλη επίσημη εκδήλωση της Gabriella, φωτογραφήθηκαν ενώ ετοιμάζονταν για το event.

"Λάτρεψα κάθε λεπτό προετοιμασίας της πριγκίπισσας μου για το πρώτο της επίσημο event. Ανυπομονούμε για μια τέλεια βραδιά στα βραβεία μόδας” έγραψε η Charlene στο Instagram της.

Στη φωτογραφία, η Gabriella φοράει ένα όμορφο floral φόρεμα και κάθεται στα πόδια της μαμά της ενώ η Charlene με ένα αέρινο φόρεμα την αγκαλιάζει και χαμογελά. Η πριγκίπισσα του Μονακό είναι patron της Εβδομάδας Μόδας του Monte-Carlo -που φέτος πραγματοποιείται στο Μονακό- και δεν θα μπορούσε να λείψει από την εκδήλωση για τα MCFW βραβεία μόδας που έγιναν στο Opéra de Monte-Carlo. Η πριγκίπισσα Gabriella που έχει συνοδεύσει τους γονείς της πολλές φορές σε επίσημες εκδηλώσεις, εμφανίζεται για πρώτη φορά μόνο με τη μητέρα της στην Εβδομάδα Μόδας.

Διαβάστε Επίσης