Η Jennifer Lopez αποκάλυψε το μυστικό της για τη νεανική της εμφάνιση

Η σούπερ σταρ μοιράστηκε με τους συνδρομητές του newsletter της το "τρικ" της που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κάποια στιγμή στη ζωή σας έχετε αναρωτηθεί πώς γίνεται η Jennifer Lopez στα 52 της να έχει αυτή τη νεανική εμφάνιση; Δεν είστε η μόνη, καθώς αρκετές γυναίκες θα ήθελαν να γνωρίζουν το μυστικό της σούπερ σταρ. Το πήρε, λοιπόν, το ποτάμι και η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε τι είναι εκείνο που της εξασφαλίζει την τέλεια επιδερμίδα και το απίστευτο σώμα. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η Λατίνα σούπερ σταρ μοιράστηκε με τους συνδρομητές της στο newsletter OntheJLO τι είναι αυτό στο οποίο οφείλει τη νεανική όψη της και ευτυχώς δεν είναι κάτι που θα χρειαστεί να αγοράσετε. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ο καλός ύπνος είναι το μυστικό της, αφού πράγματι βλέπει τη διαφορά στο δέρμα της την επόμενη ημέρα.

Για εκείνη, ο στόχος είναι να κοιμάται 7-9 ώρες τη νύχτα, όμως φυσικά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, καθώς υπήρχαν περίοδοι στη ζωή της που αναγκάστηκε εξαιτίας της καριέρας της να λαμβάνει 3-5 ώρες ύπνου. Σίγουρα τα αποτελεσματικά προϊόντα μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση, αναμφίβολα όμως το δικό της "τρικ" για να δείχνει 10 χρόνια νεότερη είναι ο ύπνος.

"Υπήρχε μία στιγμή στη ζωή μου που συνήθιζα να κοιμάμαι 3 με 5 ώρες τη νύχτα. Θα ήμουν στο γύρισμα όλη ημέρα και στο στούντιο όλη νύχτα και γυρίζοντας βίντεο τα σαββατοκύριακα. Ήμουν προς τα τέλη των 20 και πίστευα πως ήμουν άτρωτη", είπε χαρακτηριστικά στο newsletter. 

Η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως μόνο όταν την έπιασε κρίση πανικού, ως αποτέλεσμα της έλλειψης ύπνου συμβουλεύθηκε έναν γιατρό που της σύστησε να κοιμάται πιο πολλές ώρες. Από τότε η ίδια ξεκίνησε ένα ταξίδι υγείας και ευεξίας, από το οποίο δεν παρεκκλίνει ποτέ. "Ο ύπνος για εμένα είναι το πιο υποτιμημένο μυστικό ομορφιάς που υπάρχει εκεί έξω", επεσήμανε, προσθέτοντας πως συχνά ξυπνάει και σκέφτεται πως πράγματι έχουν φύγει από πάνω της 10 χρόνια χάρη σε έναν καλό ύπνο. 

Διαβάστε Επίσης