Θα περάσει η Lilibet τα γενέθλιά της με τη βασίλισσα Ελισάβετ;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ταξιδέψουν στην Αγγλία οικογενειακά με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από τη σχετική ανακοίνωση που κυκλοφόρησε σύμφωνα με την οποία ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα παραβρεθούν στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας, αναμένεται το ζευγάρι να ταξιδέψει στην Αγγλία μαζί με τα δυο παιδιά του, Lilibet και Archie. Και πέρα από τη σημαντική στιγμή της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία φέτος γιορτάζει 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο, η συνονόματη δισέγγονή της θα σβήσει το πρώτο της κεράκι.

Διαβάστε Επίσης

Για τη Lilibet είναι η πρώτη φορά που θα ταξιδέψει στη γενέτειρα του πατέρα της, αφού γεννήθηκε πέρσι τον Ιούνιο στην Καλιφόρνια, σε αντίθεση με τον αδερφό της, που τον πρώτο χρόνο της ζωής του έμενε στο Λονδίνο. Συνεπώς, για τη μικρή royal θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντήσει από κοντά τη μονάρχη, από την οποία έλαβε και το όνομά της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πρόκειται να γιορτάσει τα γενέθλια της μικρής τους, που είναι στις 4 Ιουνίου, στο σπίτι τους Frogmore Cottage, όπου θα μείνουν κατά τη διαμονή τους στην Αγγλία, ως φιλοξενούμενοι της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank, στους οποίους έχουν παραχωρήσει οι Sussexes την εξοχική κατοικία τους.

Όπως έγινε γνωστό, η βασίλισσα Ελισάβετ το Σάββατο δεν θα παραβρεθεί στο Epsom Derby, γεγονός που ίσως μαρτυρά πως η μονάρχης θα έχει τον χρόνο να παραβρεθεί στη γιορτή για την κόρη του εγγονού της. Παράλληλα, η Ελισάβετ θα δει ξανά από κοντά τον Archie, με τον οποίο συχνά έκαναν βίντεο κλήσεις στο παρελθόν, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στην Αμερική, μακριά από το Παλάτι. 

Την Πέμπτη θα λάβει χώρα η παρέλαση Trooping The Colour, όπου κατά παράδοση η βασιλική οικογένεια κάνει μία εμφάνιση στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ. Ωστόσο, φέτος, ακόμα κι αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα βρεθούν στην Αγγλία, δεν θα δώσουν το παρών στο Παλάτι, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ με σχετική ανακοίνωση δήλωσε πως στο μπαλκόνι θα εμφανιστούν μόνο τα ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας, γεγονός που αποκλείει και τον πρίγκιπα Andrew. 

Διαβάστε Επίσης