Βασίλισσα Ελισάβετ | Συνελήφθη ένας άντρας στο Παλάτι του Buckingham που ήθελε απλά να "την δει από κοντά"

Η 96χρονη μονάρχης δεν ήταν στο Παλάτι τη στιγμή του περιστατικού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το προσωπικό του Buckingham Palace βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, όμως ένα δυσάρεστο γεγονός τάραξε την εορταστική ατμόσφαιρα. Ένας άντρας προσπάθησε να μπει στο Παλάτι για να δει την βασίλισσα από κοντά, όμως δεν του επιτράπηκε η είσοδος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 28χρονος Conor Attridge συνελήφθη όταν μπήκε χωρίς άδεια στο Παλάτι από την Royal Mews πύλη. Μέλη του προσωπικού τον σταμάτησαν και τότε αυτός τους είπε: "Θέλω να δω τη βασίλισσα. Θέλω να μπω”. Το αποτέλεσμα ήταν να τον συλλάβουν και να τον απομακρύνουν από το Παλάτι.

Η βασίλισσα δεν βρισκόταν στο Παλάτι εκείνη την στιγμή αλλά ούτε και στο Windsor Castle όπου και μένει από το 2020. Η 96χρονη μονάρχης είχε ταξιδέψει στο κάστρο του Balmoral για να ξεκουραστεί λίγο πριν τον τετραήμερο εορτασμό της 70ης επετείου της από τότε που ανέλαβε τον βρετανικό θρόνο.

Βρετανικές εφημερίδες αναφέρουν ότι ο άντρας που προσπάθησε να προσεγγίσει τη βασίλισσα αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας και δεν είχε "κίνητρο να κάνει κάτι περισσότερο από αυτό που έκανε”, όπως ισχυρίζεται και ο δικηγόρος του.

Διαβάστε Επίσης