Το νέο πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Το επίσημο προτρέτο της 96χρονης μονάρχη για τα 70 χρόνια της στον βρετανικό θρόνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το βρετανικό Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα το νέο επίσημο πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της, την επίσημη γιορτή της 70ης επετείου της στον βρετανικό θρόνο.

Η 96χρονη μονάρχης πόζαρε με ένα baby blue outfit – το ίδιο που φόρεσε και στο μπαλκόνι του Buckingham για το Trooping the Colour- στο κάστρο του Windsor στις 25 Μαίου. Το πορτρέτο επιμελήθηκε ο Ranald Mackechnie που είχε φωτογραφήσει τη βασίλισσα και στα 90α γενέθλιά της.

Η βασίλισσα επέλεξε ένα παλτό και ασορτί φόρεμα της Angela Kelly, της προσωπικής της αμπιγιέζ και σχεδιάστριας που πρόσφατα πήρε και την έγκρισή της να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο για την καθημερινότητά της στο πλευρό της μονάρχη.

Η Ελισάβετ έστειλε ένα μήνυμα μαζί με την κυκλοφορία του πορτρέτου, δηλώνοντας πως θέλει να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στην προετοιμασία των εκδηλώσεων για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο: "Ξέρω πως πολλές ευτυχισμένες αναμνήσεις θα δημιουργηθούν από αυτούς τους εορτασμούς. Εξακολουθώ να εμπνέομαι από την καλοσύνη που μου δείχνετε και εύχομαι οι επόμενες μέρες να μας δώσουν την ευκαιρία να σκεφτούμε όσα καταφέραμε τα τελευταία 70 χρόνια και να προχωρήσουμε στο μέλλον με σιγουριά και ενθουσιασμό”.

Διαβάστε Επίσης