Πρίγκιπας Louis | Οι φωτογραφίες με τις γκριμάτσες δίπλα στην Kate Middleton που έγιναν viral στα social media

Ο μικρός γιος της δούκισσας του Cambridge ενθουσίασε για ακόμα μια φορά το Twitter.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Louis είναι ο νέος αγαπημένος royal του Twitter αφού κατάφερε να ενθουσιάσει τους χρήστες των social media με τις αστείες γκριμάτσες του στις επίσημες εκδηλώσεις στις οποίες βρέθηκε με την βασιλική οικογένεια.

Μετά την εμφάνισή του στο μπαλκόνι του Buckingham δίπλα στην βασίλισσα Ελισάβετ, στην οποία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του όταν πέρασαν τα αεροσκάφη του Royal Air Force πάνω από το Παλάτι ενώ δεν σταμάτησε να μιλάει στην 96χρονη μονάρχη, κυκλοφόρησαν και νέες φωτογραφίες του από την παρέλαση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Πρίγκιπας Louis | Οι φωτογραφίες με τις γκριμάτσες δίπλα στην Kate Middleton που έγιναν viral στα social media

Ο 4χρονος πρίγκιπας συνόδευσε τον πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τα δυο του αδέλφια, πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte, στις εξέδρες έξω από το Παλάτι όπου πραγματοποιήθηκε μια φαντασμαγορική παρέλαση για την επέτειο των 70 χρόνων της βασίλισσας Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να κάνει διαρκώς γκριμάτσες στη διάσημη μαμά του που προσπαθούσε να τον συνετίσει, να της πειράζει τα μαλλιά αλλά και να πηγαίνει να κάθεται στα πόδια του πατέρα του αλλά και του παππού του, πρίγκιπα Καρόλου, εμφανώς κουρασμένος από την πολύωρη εκδήλωση.

Τα σχόλια στο Twitter για τον αξιολάτρευτο πρίγκιπα ήταν πολλά με κάποιους να γράφουν "ο πρίγκιπας Louis ήταν iconic όπως πάντα” και "πώς καταφέρνει να εκφράζει κάθε συναίσθημα των emojis σε μια μόνο περίσταση; Το παιδί είναι χρυσάφι”.

Κάποιοι άλλοι έγραψαν ότι ο πρίγκιπας είναι ιδανικός για memes και κάποιοι άλλοι πως "είναι γεμάτος ενέργεια και χαρά”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στις εξέδρες και η Zara Tindall με τον σύζυγό της, Mike, που προσπάθησε κι εκείνος να ησυχάσει τον Louis, αλλά και η πριγκίπισσα Άννα με τον Timothy Laurence, η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον Edoardo Mapelli Mozzi και η πριγκίπισσα Ευγενία με τον Jack Brooksbank.