Jennifer Lopez - Ben Affleck | Βρήκαν επιτέλους το σπίτι των ονείρων τους;

Οι προϋποθέσεις του ζευγαριού για το νέο τους σπίτι και η κατοικία που φημολογείται πως έκλεισαν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τους τελευταίους μήνες, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck προσπαθούν να βρουν το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά τους και δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχουν σταθεί τυχεροί. Αφού αποφάσισαν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο, με την σούπερ σταρ να λέει το "ναι" στον ηθοποιό για να παντρευτούν, αναζητούν μανιωδώς την κοινή τους βάση.

Διαβάστε Επίσης

Δεδομένου ότι και οι δύο είναι πολυάσχολοι με αρκετά projects σε διάφορα μέρη του πλανήτη, θέλουν να βρουν ένα σπίτι που αρχικά θα χωράει όλα τα παιδιά τους (η Lopez έχει δύο παιδιά, ενώ ο Affleck 3) και θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει ως standards για αυτούς. Πιο αναλυτικά, σε αυτά που έχουν ως ζητούμενα οι δυο σταρ είναι φυσικά η ιδιωτικότητα, μία φανταστική θέα στην πόλη, γυμναστήριο, πισίνα και μία αίθουσα για προβολές ταινιών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ζευγάρι είχε δει το πατρικό σπίτι της Tori Spelling, μία έπαυλη 165 εκατομμυρίων δολαρίων ως πιθανή κατοικία τους, ωστόσο δεν προχώρησαν με αυτό. Πριν από λίγο καιρό, είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως το ζευγάρι είχε καταλήξει σε μία έπαυλη που κόστιζε 50 εκατομμύρια δολάρια και ενώ είχαν βρεθεί πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια, κάτι τους σταμάτησε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το TMZ, το ζευγάρι φημολογείται πως μάλλον βρήκε το σπίτι των ονείρων του στην περιοχή Beverly Hills, δεδομένου ότι φορτηγά και βαν συγκεντρώνονται τις τελευταίες ημέρες στο τωρινό σπίτι που διατηρεί η σταρ, μία εικόνα που μαρτυρά "μετακόμιση". Ωστόσο, το σπίτι που λέγεται πως το ζευγάρι έκλεισε off market για 60 εκατομμύρια, ανήκει στον πρώην αρραβωνιαστικό της Mariah Carey, τον δισεκατομμυριούχο, James Packer. Μην ξεχνάμε πως η Lopez με την Carey έχουν μία μεγάλη κόντρα εδώ και δεκαετίες, με τη δεύτερη να έχει απαντήσει σε συνέντευξή της πως δεν γνωρίζει τη Λατίνα σούπερ σταρ. Συνεπώς, μιλάμε για μία ειρωνική εξέλιξη των πραγμάτων, αν πράγματι η είδηση ισχύει. 

Διαβάστε Επίσης