Η Jennifer Garner καλωσόρισε τον μήνα Pride με τον πιο τρυφερό τρόπο

Η διάσημη ηθοποιός δηλώνει ένθερμη υποστηρίκτρια της ΛΟΑΤΚΙ + κοινότητας και το κάνει με την καρδιά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα εμψυχωτικά βίντεό της, οι συνταγές της, τα στιγμιότυπα με το πανέμορφο σκυλί της, Birdie και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα social media είναι ελάχιστοι από τους λόγους που αξίζει να ακολουθήσετε στο Instagram τη Jennifer Garner. Η τελευταία ανάρτησή της θα σας κάνει να την αγαπήσετε ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος για το καλωσόρισμα του μήνα Ιουνίου, που αποτελεί παραδοσιακά τον μήνα Pride, ο οποίος είναι αφιερωμένος σε όλα τα άτομα που ανήκουν στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+. Ειδικότερα, η Jennifer Garner ανήρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στη διάρκεια του οποίου γεμίζει με πολύχρωμες κορδέλες τους κορμούς των δέντρων του σπιτιού της για να δείξει με αυτό τον τρόπο την υποστήριξή της προς την κοινότητα. Μάλιστα, στη λεζάντα της έγραψε: #Pride: happy. #HappyPride 🌈".

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνησή της δέχθηκε ένα μεγάλο κύμα αγάπης, με τους followers της να της αφήνουν θετικά μηνύματα και τα likes να πέφτουν βροχή. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Garner δείχνει με αυτό τον τρόπο την αγάπη της για τον μήνα Pride. Απ'ό,τι φαίνεται είναι σαν παράδοση για την ίδια να ομορφαίνει τους κορμούς των δέντρων που βρίσκονται στον κήπο της με τις κορδέλες, καθώς και πέρσι την ίδια περίοδο είχε μοιραστεί ένα βίντεο στο οποίο και πάλι το σπίτι της ήταν στολισμένο με τον ίδιο τρόπο. 

Διαβάστε Επίσης