Misan Harriman | Όσα γνωρίζουμε για τον φωτογράφο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

Ο Βρετανός φωτογράφος απαθανάτισε το πρώτο πορτρέτο της Lillibet.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όλοι οι φαν της βασιλικής οικογένειας και ειδικότερα των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry ανέμεναν με ανυπομονησία κάποια φωτογραφία της μικρής Lilibet, η οποία στις 4 Ιουνίου έσβησε το πρώτο της κεράκι και πράγματι την είδαν. Μία ημέρα μετά το πάρτι που διοργάνωσαν οι γονείς της στο Frogmore Cottage στην Αγγλία, όπου έδωσαν το παρών εκλεκτοί φίλοι και συγγενείς (φημολογείται πως ήταν παρούσα και η βασίλισσα Ελισάβετ) ο φίλος του ζευγαριού και φωτογράφος Misan Harriman δημοσίευσε το πρώτο πορτρέτο της Lilibet.

Διαβάστε Επίσης

"Ήταν προνόμιο για εμένα να γιορτάσω τα πρώτα γενέθλια της Lilibet μαζί με την οικογένειά μου και τη δική της. Χαρά και face painting παντού", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, με την οποία "γνώρισε" στον κόσμο την κόρη των φίλων του. 

Η σχέση του με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Το όνομά του θα σας είναι γνώριμο, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται φωτογραφίες των Sussexes. Ο Βρετανός φωτογράφος, που έχει καταγωγή από τη Νιγηρία και δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, έχει απαθανατίσει ξανά οικογενειακές στιγμές του ζευγαριού. Ειδικότερα, ο Harriman είχε τραβήξει τη λήψη με την οποία η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν πως περιμένουν δεύτερο παιδί. Πιο αναλυτικά, ο ίδιος αν και βρισκόταν στο σπίτι του στην Αγγλία, κατάφερε να τραβήξει την εικόνα εξ αποστάσεως μέσω του iPad του, από τη στιγμή που το ζευγάρι μένει μόνιμα από το 2020 στην Αμερική, την οποία κιόλας μοιράστηκε με το κοινό. 

Στην ουσία, ο ίδιος ευθύνεται για τη γνωριμία των δύο συζύγων, καθώς χωρίς αυτόν το ζευγάρι ίσως να μην είχε συναντηθεί ποτέ. Άλλωστε, στη βιογραφία των Sussexes "Finding Freedom" είχε αναφερθεί πως μαζί του είχε δειπνήσει η Markle στο Λονδίνο μία ημέρα πριν από το ραντεβού της με τον Harry, αφού η "προξενήτρα" ήταν μία δική του φίλη, που γνώριζε τον δούκα του Sussex.

Φυσικά, ο Harriman δεν μπορούσε να απουσιάζει από τον γάμο τους, που έλαβε χώρα το 2018, περιγράφοντας σε συνέντευξή του τη σχέση του ζευγαριού ως: "διανύουν τη ζωή ως αδερφές ψυχές [...] όταν βλέπεις δύο ανθρώπους που έχουν μία σύνδεση σαν αυτή που έχουν, είναι σαν να διαβάζεις σελίδες από βιβλίο". 

Ποιος είναι ο Misan Harriman;

Πέρα από τη σχέση του με το διάσημο ζευγάρι, ο Harriman έλαβε παγκόσμια αναγνώριση, αφού ήταν ο πρώτος έγχρωμος φωτογράφος που ανέλαβε το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue. Ο ίδιος γεννήθηκε στη Νιγηρία αλλά μεγάλωσε στην Αγγλία. Ο πατέρας του είναι ήταν ο Chief Hope Harriman, επιτυχημένος επιχειρηματίας, πολιτικός και φιλάνθρωπος, που πολλοί τον περιέγραφαν ως έναν από τους ιδρυτές της μοντέρνας Νιγηρίας. Με αυτό το background, o Harriman είχε την ευκαιρία να φοιτήσει στα καλύτερα σχολεία και να αναπτύξει φιλίες με μέλη της αριστοκρατικής τάξης, διάσημους και μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αν και στην αρχή, ξεκίνησε την καριέρα του στα οικονομικά, το πάθος του για τη φωτογραφία τον οδήγησε στο σημερινό του επάγγελμα. Μέχρι σήμερα, έχει φωτογραφήσει τους μεγαλύτερους αστέρες του Hollywood, όπως τον Tom Cruise, την Cate Blanchett, την Olivia Colman αλλά και τη Rihanna. Μάλιστα, ήταν εκείνος που είχε φωτογραφήσει τις επίσημες λήψεις για τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του Edoardo Mapelli Mozzi.

Διαβάστε Επίσης