Πρίγκιπας Harry | Μετά το Πλατινένιο Ιωβηλαίο επέστρεψε στο γήπεδο

Ο δούκας του Sussex εθεάθη να αγωνίζεται στο Cancha de Estrella's Polo Club στη Σάντα Μπάρμπαρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι διακοπές στη Μεγάλη Βρετανία έλαβαν αισίως τέλος, αφού ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μαζί με τα δύο τους παιδιά, Archie και Lilibet, επέστρεψαν πλέον στην μόνιμη κατοικία τους στην Καλιφόρνια. Ο πρίγκιπας Harry, μάλιστα, αφήνοντας πίσω του τις βασιλικές υποχρεώσεις, τις επίσημες ενδυμασίες και τα πρωτόκολλα του Παλατιού, επέστρεψε χαλαρός στα χόμπι του και τις αγαπημένες του ασχολίες. Το ταξίδι στην χώρα καταγωγής του για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου είναι υπόθεση που ανήκει πλέον στο παρελθόν, με τον δούκα να έχει εκτελέσει επιτυχώς τις οικογενειακές του υποχρεώσεις.

Πρίγκιπας Harry | Μετά το Πλατινένιο Ιωβηλαίο επέστρεψε στο γήπεδο

Ξέγνοιαστος πια επέστρεψε στο γήπεδο, όπου εθεάθη να αγωνίζεται στο Cancha de Estrella's Polo Club στη Σάντα Μπάρμπαρα. Ο πρίγκιπας έπαιξε με την ομάδα του φίλου του Nacho Figueras, που ονομάζεται Los Padres, εναντίον του Dundee II, με τους ανταγωνιστές να κερδίζουν τελικά τον αγώνα πόλο. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την εκδήλωση, ο Harry είναι ντυμένος με την στολή της τοπικής ομάδας σε πράσινες και λευκές αποχρώσεις, την οποία έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν, με την συμμετοχή του σε αντίστοιχους αγώνες. Ο δούκας του Sussex εμφανίστηκε, ωστόσο, μόνος του στην εν λόγω διοργάνωση, αφού η σύζυγός του Meghan Makrl  δεν παρευρέθηκε προκειμένου να παρακολουθήσει αυτόν τον αγώνα, όπως είχε πράξει στο προηγούμενο παιχνίδι, όπου ο πρίγκιπας έλαβε και πάλι μέρος.

Harry

Το βασιλικό ζεύγος παρά την έντονη αντιπαράθεση των προηγούμενων μηνών για την ενδεχόμενη επίσκεψη τους στην Μεγάλη Βρετανία, έδωσαν τον παρών στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 70 χρόνων της βασιλείας της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο δούκας και η δούκισσα πραγματοποίησαν την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2019 για την Εθνική Υπηρεσία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου. Παρακολούθησαν επίσης ζωντανά την παρέλαση Trooping the Color από το Γραφείο του Ταγματάρχη, ενώ στις 4 Ιουνίου γιόρτασαν σε ένα χαλαρό πικ – νικ στον κήπο του Frogmore Cottage τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Lilibet Diana.

Διαβάστε Επίσης