Πριγκίπισσα Ευγενία | Έκανε τατουάζ;

Η 32χρονη εγγονή της βασίλισσας έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία, η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της πρώην συζύγου Sarah Ferguson, έκλεψε τις εντυπώσεις με το τολμηρό πορτοκαλί φόρεμα που επίλεξε να φορέσει κατά την διάρκεια των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ. Ωστόσο, με μια πιο προσεκτική ματιά στο κομψό look της, παρατηρείται πως δεν ήταν μόνο το φόρεμα που ξεχώρισε στην δημόσια εμφάνιση της, αλλά το μικροσκοπικό τατουάζ που χτύπησε πίσω από το αφτί της.

Πριγκίπισσα Ευγενία | Έκανε τατουάζ;

Η 23χρονη πριγκίπισσα καθώς βρισκόταν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για την Εθνική Υπηρεσία των Ευχαριστιών της Βασίλισσας, εθεάθη με ένα φρεσκοβαμμένο τατουάζ σε σχήμα κύκλου να κοσμεί το πίσω μέρος του λαιμού της. Μάλιστα, όπως φάνηκε και από τις στιλιστικές επιλογές της δεν προσπάθησε καθόλου να κρύψει το νέο καλλιτεχνικό απόκτημα του σώματος της, αφού φρόντισε να μαζέψει ελαφρώς τα μαλλιά της πίσω, αφήνοντας ακάλυπτο το επίμαχο σημείο.

ευγενια

Παρόλο που η εικόνα της πριγκίπισσας Ευγενίας με τατουάζ μοιάζει ασυνήθιστη στους βασιλικούς κύκλους, δεν είναι η μοναδική γαλαζοαίματη με ανεξίτηλη ζωγραφιά σε μέρος του σώματος της. Η Λαίδη Amelia - εγγονή του ξαδέλφου της βασίλισσας, του Δούκα του Κεντ – διαθέτει πολλά σχέδια από πολύ μικρή ηλικία, ενώ τατουάζ στο χέρι διέθετε και ο παππούς της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Γεώργιος της Ουαλίας - ο οποίος στη συνέχεια έγινε Βασιλιάς Γεώργιος Ε' – κατά την παραμονή του στο Ναυτικό στην Ιαπωνία. Αν και το πρωτόκολλο του παλατιού είναι ιδιαίτερα αυστηρό με τον ενδυματολογικό κώδικα, υποδεικνύοντας συγκεκριμένες αποχρώσεις βερνικιών για τα νύχια ή το καλσόν, δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνει απαγορεύσεις σχετικά με τα τατουάζ.  

Διαβάστε Επίσης