Jennifer Aniston | Ο λόγος που δεν κάνει πρωινή γυμναστική είναι οι διάσημες φίλες της από το 'Friends'

Η ηθοποιός κάποιες φορές δεν ξεκινάει την μέρα της με γυμναστική.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Aniston έχει πολύ συγκεκριμένη πρωινή ρουτίνα που ακολουθεί εδώ και χρόνια. Ξυπνάει, κάνει διαλογισμό, πηγαίνει τα σκυλιά της μια βόλτα, φτιάχνει καφέ και κάνει γυμναστική. Όπως είπε, όμως, στην πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικάνικο Harpers Bazaar κάποιες μέρες επιλέγει να μην κάνει γυμναστική κι αυτό έχει να κάνει με τις φίλες της από το 'Friends', Lisa Kudrow και Courteney Cox.

"Δεν έκανα γυμναστική σήμερα, όπως συνήθως. Αλλά η Lisa και η Courteney ήρθαν χθες το βράδυ και φλυαρούσαμε μέχρι αργά. Οπότε επέτρεψα στον εαυτό μου να κοιμηθώ λίγο παραπάνω" είπε εξηγώντας πως μπορεί να ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα αλλά "πρέπει να ακούς το σώμα σου. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ακούω το σώμα μου και να μην το τιμωρώ λέγοντας ‘δεν έκανα αυτό. Δεν ίδρωσα σήμερα’. Αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Όπως λέει, αυτό συνέβη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας που έπρεπε να αλλάξει η καθημερινότητά της. "Μας επέτρεψε να κάνουμε ένα διάλειμμα που κανείς δεν το είχε κάνει. Και απλά να κάτσουμε με τους εαυτούς μας και να δούμε τι είναι πραγματικά σημαντικό, τι δεν έχει σημασία και να αφήσουμε τα μικρά πράγματα να γλιστρίσουν γιατί δεν δικαιολογούταν η σημασία που τους δίναμε", είπε.

Σαν ηθοποιός ένιωσε μεγάλο άγχος όταν χρειάστηκε να επιστρέψει στη δουλειά μετά την καραντίνα "Σαν παραγωγός του The Morning Show, η υγεία και η προστασία του συνεργείου και του καστ ήταν προτεραιότητα. Ήμασταν μια από τις πρώτες σειρές που έκλεισε", είπε.

Πλέον για να χαλαρώσει κάνει διαλογισμό: "Το να έχεις μια στιγμή το πρωί που είναι για τον εαυτό σου και να τα αφήνεις όλα απέξω. Ό,τι κι αν σημαίνει διαλογισμός για σένα. Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που αγαπώ ή κάνω απλά τον δικό μου διαλογισμό. Παίρνει είκοσι λεπτά την μέρα που έχω για τον εαυτό μου πριν ανοίξω το τηλέφωνό μου και τα emails μου".

Διαβάστε Επίσης