Η Jennifer Aniston έκανε το πιο "βολικό" κούρεμα του καλοκαιριού

Το ιδανικό low maintenance look για τις διακοπές.

Καθώς το signature hair look της είναι ίσιο και sleek, λίγοι γνωρίζουν ότι τα φυσικά μαλλιά της Jennifer Aniston είναι σπαστά.

Η πρώτη φορά που πόζαρε με αυτά ήταν στις 13 Ιανουαρίου του 2022 αποδεικνύοντας πως ακόμα κι εκείνη περνά bad hair days. Για το φριζάρισμα κατηγόρησε την υπερβολική υγρασία της Χαβάης στο σετ του sequel της ταινίας Murder Mystery με τον Adam Sander, ενώ άφησε να εννοηθεί πως "σωτήρας" των μαλλιών της για μια ακόμα φορά θα είναι τα προϊόντα του νεοσύστατου haircare brand της, Lolavie. 

Διαβάστε Επίσης

Σήμερα, σε μία καινούρια selfie με τον hairstylist Chris McMillan, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το the Rachel τη δεκαετία του 1990, αποκάλυψε το νέο της κούρεμα, το οποίο αναδεικνύει το φυσικό "σπάσιμο" των μαλλιών της, επιτρέποντάς της να υιοθετεί πιο low maintenance looks.

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, το μήκος των μαλλιών της Aniston δεν άλλαξε ιδιαίτερα, αλλά ο McMillan φρέσκαρε τα μακριά layers τους, κάνοντας έτσι ένα εξαιρετικά "βολικό" κούρεμα, το οποίο, όπως λέει ο ίδιος, είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, αφού δεν απαιτεί styling για να δείχνει όμορφο. "Μπορείς απλά να λουστείς και να αφήσεις τα μαλλιά σου φυσικά το καλοκαίρι", γράφει στην ανάρτησή του, σχολιάζοντας το νέο hair look της ηθοποιού.

Θυμηθείτε πως το ιδανικό low maintenance κούρεμα για εσάς είναι αυτό που αναδεικνύει τη φυσική υφή των δικών σας μαλλιών και λειτουργεί με βάση τους "κανόνες" του κλίματος της περιοχής στην οποία ζείτε.

Διαβάστε Επίσης