"Είμαι πιο ευτυχισμένη" | H Andie MacDowell μιλά για την απόφασή της να αφήσει τα μαλλιά της γκρίζα

Η 64χρονη ηθοποιός σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Andie MacDowell δεν σκοπεύει να βάψει ξανά τα μαλλιά της, αλλά είανι απόλυτα ευτυχισμένη με το γκρίζο φυσικό χρώμα τους. Η 64χρονη ηθοποιός μίλησε στη νέα της συνέντευξη για την απόφασή της να αφήσει τα μαλλιά της φυσικά και εξήγησε πως νιώθει με αυτή την εμπειρία.

"Η αδελφή μου έχει γκρίζα μαλλιά και είναι μόλις 18 μήνες μεγαλύτερή μου" είπε στο People εξηγώντας πως "πίστευα πως έμοιαζε πολύ πιο όμορφη με γκρίζα μαλλιά. Ζήλευα". Η διάσημη ηθοποιός πήρε την απόφαση να μην βάψει ξανά τα μαλλιά της κατά τη διάρκεια της πανδημίας: "Μπορούσα να δω τις ρίζες με το πρόσωπό μου και την επιδερμίδα και τα μάτια μου και μου άρεσε. Ένιωσα ότι θα ήμουν πιο ευτυχισμένη. Και είμαι πιο ευτυχισμένη. Μου αρέσει πολύ".

Όπως είπε η σταρ "είμαι 64 και αυτή είναι η στιγμή στη ζωή μου. Κάποια στιγμή θα έχω γκρίζα μαλλιά. Και ήθελα να έχω αυτή την εμπειρία, να νιώσω πως είναι". Η Andie εξήγησε πως το να αποδεχτείς το φυσικό σπυ χρώμα είναι μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας του να νιώθεις άνετα στο σώμα σου: "Η κοιλιά σου μεγαλώνει όσο μεγαλώνεις. Κι εγώ γέννησα τρία μωρά. Διαρκώς δουλεύω για να αγαπάω αυτό το μέρος του σώματός μου. Είναι δύσκολο".

Σε αυτό την βοηθούν και οι κόρες της, η 32χρονη Rainey και η 27χρονη Margaret που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Paul Qualley, που της υπενθυμίζουν κάθε φορά να μην είναι σκληρή με τον εαυτό της. "Κάθε φορά που λέω κάτι απαξιωτικό για τον εαυτό μου, επειδή τις έμαθα να μην το κάνουν αυτό θα μου πουν ‘γιατί κάνεις αυτό που μας είπες να μην κάνουμε;’", είπε η ηθοποιός που έχει αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, τον 36χρονο Justin με τον πρώην συζυγό της.

"Ακόμα κι αν γυμνάζεσαι, κι εγώ γυμνάζομαι συνέχεια, κάνω πεζοπορία, γιόγκα, τρώω υγιεινά, δεν υπάρχουν και τόσα που μπορείς να κάνεις" λέει για τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της παρά το υγιεινό lifestyle της. "Πιστέψτε με γίνεται χειρότερο. Γιατί μετά την εμμηνόπαυση, οι ορμόνες αλλάζουν, το σχήμα σου αλλάζει. Κι έχω πολύ παρατηρητικό μάτι. Το βλέπετε εσείς, το βλέπω σε άλλους ανθρώπους, το βλέπω σε μένα", λέει αλλά επιμένει πως "το να μεγαλώνεις είναι ένας πολύ οικείος τρόπος εκπαίδευσης για να αγαπάς τον εαυτό σου. Γιατί δεν μπορείς να το σταματήσεις. Θα συμβεί".

Διαβάστε Επίσης