Η Andie MacDowell και η Helen Mirren είναι η απόδειξη πως οι τάσεις της ομορφιάς δεν είναι μόνο για τις 20something

Για μία ακόμα φορά κατέρριψαν τα στερεότυπα περί ομορφιάς μετά τα 60 και καταχειροκροτήθηκαν.

Λίγες είναι οι celebrities που ξέρουν πώς να διασκεδάζουν με το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους, όπως η Andie MacDowell και η Helen Mirren. Οι δυο τους λατρεύουν να καταρρίπτουν τα στερεότυπα περί ομορφιάς μετά τα 60, κάνοντας statement εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Καταχειροκροτούνται όχι μόνο για το fashion sense και για το θάρρος τους, αλλά και για το γεγονός ότι αποδεικνύουν στις γυναίκες ότι μπορούν να αγαπούν το εαυτό τους σε κάθε φάση της ζωής τους, ανεξάρτητα από τα σημάδια γήρανσης που επιφέρει ο χρόνος. 

Διαβάστε Επίσης

Η "επανάσταση" τους ξεκίνησε πέρυσι στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, τότε που η Helen Mirren "αγκάλιασε" τα λευκά μαλλιά της, ενώ η Andie MacDowell έκλεψε την παράσταση με τις salt and pepper μπούκλες της.

Φέτος στο κόκκινο χαλί του ίδιου φεστιβάλ αποφάσισαν να πάνε και πάλι κόντρα στη νόρμα, που θέλει τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να επιλέγουν πιο κλασικά και συντηρητικά looks, υιοθετώντας δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς της χρονιάς, που τείνουν να έχουν φανατικό κοινό νεότερης ηλικίας

Andie

Αν και παρέμεινε πιστή στο sal and pepper hair look της, η MacDowell έμοιαζε τελείως διαφορετική στο φετινό κόκκινο χαλί δίνοντας έμφαση αυτή τη φορά στο μακιγιάζ της και πιο συγκεκριμένα υιοθετώντας ένα Euphoria inspired makeup look με πράσινα κρύσταλλα. Η global makeup director της L’Oréal Paris, Val Garland, τοποθέτησε τα κρύσταλλα κατά μήκος της γραμμής των κάτω βλεφαρίδων της, τονίζοντας έτσι το βλέμμα της, χωρίς να νοιάζεται για το αν τραβά την προσοχή στα σημάδια γήρανσης στην περιοχή. Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με έντονα ροδαλά μάγουλα και pink nude κραγιόν με την ηθοποιό να δείχνει πιο φρέσκια και χαρούμενη από ποτέ. 

Helen Mirren

Ένα εξίσου εντυπωσιακό μακιγιάζ υιοθέτησε και η Helen Mirren με την Val Garland να τονίζει το βλέμμα της με έντονο μπλε winged eyeliner. Το στοιχείο της εμφάνισής της, που την έκανε όμως να ξεχωρίζει ήταν τα εξαιρετικά μακριά μαλλιά της, τα οποία η L’Oréal Paris global hair artist and expert Stephane Lancien είχε πιάσει σε ένα sleek half up half down. 

Helen Mirren

H τάση των XXL hair έχει φανατικές θαυμάστριες στην Gen Z, ενώ την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε αυτή έχουν δώσει και πολλές celebrities, όπως η Lizzo, η Kim Kardashian, η Zendaya και η Dua Lipa. Η Helen Mirren βρήκε το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών την ιδανική ευκαιρία να αποδείξει πως είναι ενημερωμένη για τα trends, αλλά και πως η ομορφιά έχει χώρο για όλους. Kudos to them.

Διαβάστε Επίσης