Η Kate Middleton ήταν ο ορισμός της κομψότητας στο Royal Ascot

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge πραγματοποίησαν μία εμφάνιση - έκπληξη στις ιπποδρομίες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την τέταρτη ημέρα του Royal Ascot ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton αποφάσισαν να κάνουν μία εμφάνιση - έκπληξη, αφού το ζευγάρι δεν είχε δώσει το παρών μέχρι τότε λόγω άλλων υποχρεώσεων. Ειδικότερα, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge έφτασαν στον χώρο που πραγματοποιούνται οι ιπποδρομίες μέσω άμαξας, στην οποία εκτός από το βασιλικό ζευγάρι, βρίσκονταν και δύο φίλοι τους.

Διαβάστε Επίσης

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Kate Middleton τράβηξε τα βλέμματα με την άφιξή της, δεδομένου ότι η δούκισσα του Cambridge μετά από τόσα χρόνια ξέρει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ παράλληλα γνωρίζει πολύ καλά τι της πηγαίνει. Για την περίσταση, λοιπόν, η σύζυγος του πρίγκιπα William φόρεσε την αγαπημένη της τάση, που δεν είναι άλλη από το πουά, επιλέγοντας ένα λευκό φόρεμα με καφέ βούλες από Alessand Rich- μία σχεδιάστρια που αγαπάει πολύ - το οποίο συνδύασε με ένα καπέλο με λουλούδια από Sally-Ann Provan και ένα ζευγάρι καφέ γόβες.

Kate Middleton Royal Ascot 2022

Το στοιχείο που ολοκλήρωσε την εμφάνιση και φυσικά ήταν ένας φόρος τιμής στη Diana, ήταν τα σκουλαρίκια με τις πέρλες που ανήκαν στη συλλογή της πριγκίπισσας του λαού. 

Kate Middleton Royal Ascot 2022

Βέβαια, όλη η εμφάνιση φαίνεται να ήταν ένας φόρος τιμής στη διάσημη πεθερά της, καθώς μοιάζει λες και η δούκισσα του Cambridge εμπνεύστηκε από την πριγκίπισσα Diana για την εμφάνισή της, αφού η πριγκίπισσα του λαού είχε εμφανιστεί με ένα παρόμοιο λουκ το 1986 στο Epsom Derby. 

Πριγκίπισσα Diana 1986

Ωστόσο, η εμφάνισή της μάς θύμισε και εκείνη που είχε κάνει πρόσφατα, στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου, όπου επέλεξε ξανά να φορέσει ένα παρόμοιο πουά φόρεμα της ίδιας σχεδιάστριας, κάνοντας channeling την Audrey Hepburn στην ταινία "My Fair Lady", όπως ακριβώς συνέβη και τη χθεσινή ημέρα.

Διαβάστε Επίσης