Η Jennifer Aniston εξομολογήθηκε το πώς γεννήθηκε το χτένισμα "The Rachel"

Η ηθοποιός πραγματοποίησε μία εμφάνιση - έκπληξη στο κομμωτήριο του Chris McMillan, ξαφνιάζοντας ανυποψίαστες πελάτισσες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δύο πελάτισσες έκλεισαν ραντεβού στο κομμωτήριο του hairstylist της Jennifer Aniston, Chris McMillan για κούρεμα και αντί να εμφανιστεί ο ίδιος ο κομμωτής, στη θέση του βρέθηκε η πρωταγωνίστρια των Friends.

Διαβάστε Επίσης

Στο πλαίσιο του Beauty Festival στο YouTube όπου η διάσημη ηθοποιός ήθελε να προωθήσει τα προϊόντα μαλλιών που έχει δημιουργήσει μαζί με τον McMillan, LolaVie, συμμετείχε σε ένα χιουμοριστικό βίντεο με τον hairstylist και τον κωμικό Benito Skinner.

Πιο αναλυτικά, με το που οι κοπέλες έφτασαν στον χώρο πληροφορήθηκαν πως δεν θα τους αναλάβει ο McMillan, παρά η βοηθός Jenny, την οποία υποδύθηκε ο Skinner, περνώντας σε μία χιουμοριστική περιποίηση. Ξαφνικά, και ενώ οι πελάτισσες βρίσκονταν στον λουτήρα με κλειστά τα μάτια τους, εμφανίστηκε από το πουθενά η Aniston, ξαφνιάζοντας και ενθουσιάζοντας τις ανυποψίαστες κοπέλες.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους και ενώ υποτίθεται πως περιποιούνταν τα μαλλιά των κοριτσιών, ο Skinner ρώτησε την Aniston πώς προέκυψε το διασημότερο χτένισμα των 90s "The Rachel", που γεννήθηκε μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Friends. Η ίδια στο παρελθόν έχει εξηγήσει πως σε εκείνη δεν άρεσε ιδιαίτερα γιατί δυσκολευόταν να το φτιάξει μόνη της και πάντα χρειαζόταν τη βοήθεια του McMillan. 

"Ο εφιάλτης, εννοείς τον εφιάλτη του The Rachel", είπε χαρακτηριστικά στον Skinner, περιγράφοντας το πώς έγινε ακριβώς. "Ο Chris μπήκε μέσα, ήμουν τόσο μικρή και πέρασα και στην ουσία μου είπε κάτσε στην καρέκλα", αφηγήθηκε την ιστορία η Aniston, προσθέτοντας πως "έτσι, κάθισα στην καρέκλα και μου είπε αυτό είναι μία καταστροφή", εννοώντας τα μαλλιά της. "Στη συνέχεια απλά μου τα έκοψε και έτσι κάπως έγινε. Δεν είχα την ευκαιρία να πω τη γνώμη μου", επεσήμανε. 

Εν τέλει, στο τέλος του βίντεο εμφανίστηκε ο διάσημος κομμωτής, ο οποίος ήταν κρυμμένος στο μέσα δωμάτιο, χαρίζοντας στις δύο κοπέλες το makeover για το οποίο είχαν έρθει εξαρχής. Και παρά το γεγονός πως περίμεναν για να το αποκτήσουν, σίγουρα άξιζε την αναμονή, από τη στιγμή που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη Jennifer Aniston.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Επίσης