Πριγκίπισσα Ingrid Alexandra της Νορβηγίας | Το πορτρέτο με τις 4 μελλοντικές βασίλισσες από τo γκαλά για τα 18α γενέθλιά της

Η εμφάνιση της Marie Chantal, της Μαρίας-Ολυμπίας και του Παύλου Γλίξμπουργκ στο γκαλά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ingrid Alexandra γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της με ένα γκαλά στο οποίο ήταν καλεσμένοι royals από όλη την Ευρώπη αλλά και τρεις μελλοντικές βασίλισσες.

Η κόρη του πρίγκιπα Haakon και της πριγκίπισσας Mette-Marit που είναι δεύτερη στη σειρά διαδοχής του νορβηγικού θρόνου, μετά τον πατέρα της,  είχε κλείσει τα 18 τον Ιανουάριο, όμως εξαιτίας των μέτρων κατά της πανδημίας, αποφάσισε να κάνει το πάρτι τον γενεθλίων της τώρα.

Πριγκίπισσα Ingrid Alexandra της Νορβηγίας | Το πορτρέτο με τις 4 μελλοντικές βασίλισσες από τo γκαλά για τα 18α γενέθλιά της

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πρίγκιπες και πριγκίπισσες από διαφορετικές χώρες που όλοι κατέφθασαν στο πάρτι φορώντας επίσημη ενδυμασία και φυσικά τις τιάρες τους. Με αφορμή το πάρτι, τέσσερις μελλοντικές βασίλισσες αλλά και ένας Μεγάλος Δούκας που ήταν καλεσμένοι στο πάρτι πόζαραν για ένα επίσημο πορτρέτο με την Ingrid στο κέντρο να φοράει ένα μοβ φόρεμα και την Boucheron Circlet Pearl τιάρα της που άνηκε στην πριγκίπισσα Ingeborg της Σουηδίας.

πριγκιπισσες Ingrid Alexnadra

Στο πορτρέτο φαίνεται η 18χρονη πριγκίπισσα Catharina-Amalia της Ολλανδίας, η 20χρονη πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου, η 10χρονη Estelle της Σουηδίας που αντί για τιάρα φορούσε ένα floral αξεσουάρ μαλλιών και ο 2χρονος πρίγκιπας Κάρολος του Λουξεμβούργου. Η πριγκίπισσα Catharina Amalia επέλεξε για την περίσταση την Dutch Star τιάρα, ενώ η πριγκίπισσα Elisabeth επέλεξε μια τιάρα που δεν έχει φορεθεί ποτέ από κάποιο μέλος της οικογένειάς της.

πριγκιπισσες Ingrid Alexnadra

Εκτός από το πορτρέτο με τις μελλοντικές βασίλισσες, η Ingrid πόζαρε και με την οικογένειά της αλλά και με άλλους royals της Ευρώπης όπως η πριγκίπισσα Mary της Δανίας με τον πρίγκιπα Frederik, η βασίλισσα Matrhilde του Βελγίου, ο βασιλιάς Felipe της Ισπανίας, η πριγκίπισσα Victoria και ο πρίγκιπας Daniel της Σουηδίας, ο βασιλιάς Willem Alexander και η βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας, αλλά και ο Μεγάλος Δούκας Guillaume και η δούκισσα Stephanie του Λουξεμβούργου.

Διαβάστε Επίσης