Πρίγκιπας George | Η πρώτη του φιλανθρωπική δράση για ένα σκοπό που στηρίζει ο πρίγκιπας William

Ο 8χρονος πρίγκιπας ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας George προορίζεται για διάδοχος του βρετανικού θρόνου μετά τον πατέρα του, πρίγκιπα William, και ήδη δείχνει ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματά του.

Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της φιλανθρωπικής οργάνωσης, Tusk, στην οποία επικεφαλής είναι ο δούκας του Cambridge και ασχολείται με την προστασία των άγριων ζώων στην Αφρική, ο George ήδη συνείσφερε στον οργανισμό με την πρώτη του φιλανθρωπική δράση.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Independent, o Mayhew είπε πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας "ο πρίγκιπας George διοργάνωσε ένα παζάρι με κέικ για να συγκεντρώσει χρήματα για την Tusk και έγραψε μια πολύ γλυκιά κάρτα, δείχνοντας την ανησυχία του για την άγρια ζωή στην Αφρική”.

Ο πρίγκιπας William είχε αποκαλύψει στο παρελθόν το ενδιαφέρον του πρωτότοκου γιου του για την προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων λέγοντας πως "έχουμε δει τόσα πολλά ντοκιμαντέρ του David Attenborough με τα παιδιά μου, τα λατρεύουν. Το πιο πρόσφατο, αυτό με την εξαφάνιση των ειδών, έπρεπε να το κλείσουμε εγώ και ο George γιατί μας στεναχώρησε πολύ. Μου είπε ότι δεν θέλει να το δει”.

Ο πρίγκιπας George είχε μιλήσει με τον David Attenborough μαζί με τα αδέλφια του, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, το 2020. "Ποιο ζώο πιστεύεις ότι θα εξαφανιστεί;” τον είχε ρωτήσει ο πρίγκιπας με τον Attenborough να απαντάει ότι ελπίζει να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

Διαβάστε Επίσης