Γιορτή του Πατέρα | Η νέα φωτογραφία του πρίγκιπα William μαζί με τα παιδιά του

Μία τρυφερή λήψη που δεν είχε δημοσιευθεί μέχρι σήμερα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ευτυχισμένος που μπορεί να γιορτάζει τη σημερινή ημέρα, ο πρίγκιπας William μοιράστηκε μία τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται στις 19 Ιουνίου. Ο δούκας του Cambridge, που σε λίγες ημέρες θα κλείσει τα 40, ήθελε να ευχηθεί σε όλους τους μπαμπάδες χρόνια πολλά, δίνοντας στη δημοσιότητα μία εικόνα που μέχρι τώρα δεν είχε δημοσιευθεί.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας William είναι "περικυκλωμένος" από τα παιδιά του, έχοντας στα δεξιά και τα αριστερά την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα George, ενώ στον σβέρκο του καθόταν ο μικρός Louis, που για ακόμη μία φορά κλέβει την παράσταση. Από τις εκφράσεις τους φαίνεται πως εκείνη η ημέρα ήταν πολύ διασκεδαστική, αφού κανείς δεν κατάφερε να μείνεις σοβαρός. "Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα σε όλους τους πατεράδες και τους παππούδες του κόσμου σήμερα", έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης. 

Όπως καταλαβαίνουμε, η συγκεκριμένη φωτογραφία πρέπει να είναι από τις διακοπές της οικογένειας στην Ιορδανία τον Σεπτέμβριο του 2021, καθώς υπάρχουν ομοιότητες με εκείνη που η οικογένεια είχε δημοσιεύσει για την ετήσια χριστουγεννιάτικη κάρτα τους. 

Ειδικότερα, η Ιορδανία αποτελεί ένα σημαντικό μέρος για τους Cambridges και πιο συγκεκριμένα για την Kate Middleton, η οποία σε νεαρή ηλικία είχε ζήσει εκεί για 2 χρόνια, όταν ο πατέρας της δούλευε στην British Airways. Αλλά και ο πρίγκιπας William είχε ταξιδέψει εκεί για τη σόλο περιοδεία του το 2018.

Ο δούκας του Cambridge σε κάθε δημόσια εμφάνισή του με τα παιδιά του μοιάζει να απολαμβάνει τον ρόλο της πατρότητας και θέλει να έχει λόγο στην ανατροφή τους, παρά το απαιτητικό του πρόγραμμα που του αφήνει ελάχιστο χρόνο. Όπως έχουν αποδείξει, και ο ίδιος αλλά και η Kate Middleton, παρά τις υποχρεώσεις τους επιθυμούν όλα να περνούν από τα χέρια τους, αφού θέλουν να είναι παρόντες στις ζωές των παιδιών τους.

Διαβάστε Επίσης