Πρίγκιπας William - Kate Middleton | Δεν έκαναν καμία προσπάθεια να γνωρίσουν τα παιδιά τους με τη Lilibet

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge κράτησαν ψυχρή στάση απέναντι στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είτε το έκαναν για επικοινωνιακούς σκοπούς, είτε επειδή υπάρχει πολλή ψυχρότητα απέναντί τους, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William φάνηκε πως δεν βρέθηκαν ούτε στιγμή μόνοι τους με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. Και όπως αποκάλυψε ο βασιλικός σχολιαστής και ειδικός, Chistopher Andersen, πράγματι τα δύο αδέρφια δεν μίλησαν μεταξύ τους, εξαιτίας της έντασης που υπάρχει ανάμεσά τους.

"Ο William και η Kate δεν έκαναν καμία προσπάθεια να γνωρίσουν τον George, τη Charlotte και τον Louis στη Lilibet κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ", δήλωσε χαρακτηριστικά στην Page Six, προσθέτοντας πως "απ' όσο γνωρίζω, κανείς δε πιστεύει πως μίλησαν".

Διαβάστε Επίσης

Και η αλήθεια είναι πως ενώ η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry τούς κάλεσαν στο πάρτι γενεθλίων της Lilibet, ωστόσο ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge δεν κατάφεραν να παραβρεθούν εξαιτίας υποχρεώσεων στην Ουαλία με τα παιδιά τους

Παρόλα αυτά, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μία σειρά συναντήσεων με τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία γνώρισε για πρώτη φορά από κοντά τη συνονόματη δισέγγονή της. Παράλληλα, φημολογείται πως η μονάρχης έδωσε επίσης το παρών στο πάρτι γενεθλίων που έλαβε χώρα στο Frogmore Cottage, το οποίο βρίσκεται στην έκταση του Κάστρου του Windsor που τα τελευταία χρόνια η Ελισάβετ έχει επιλέξει να ζει μόνιμα. 

Διαβάστε Επίσης

Αλλά και κατά τη διάρκεια των δημόσιων εμφανίσεων των δύο ζευγαριών, δεν είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, χάρη στη σκηνοθετημένη "χορογραφία" που δεν τους επέτρεψε καν να ανταλλάξουν βλέμματα. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Sussexes στην Αγγλία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο, όπου το κοινό τους γιουχάρισε κατά την είσοδο και την έξοδό τους. Από τότε δεν εμφανίστηκαν ξανά δημόσια με τη βασιλική οικογένεια, παρά προτίμησαν να αναχωρήσουν ήσυχα την Κυριακή, χωρίς να παρακολουθήσουν το "μεγάλο πάρτι" που έλαβε χώρα μπροστά από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Διαβάστε Επίσης