Harry - William | Η προσπάθεια συμφιλίωσης που δεν ευοδώθηκε

Η κίνηση καλής θελήσεως από την πλευρά των Sussexes που δεν αξιοποίησε το ζευγάρι των Cambridges.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry να ταξίδεψαν στην Αγγλία προκειμένου να παραβρεθούν στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, με αποτέλεσμα να συναντηθούν ξανά με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο δεν είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν καθόλου ιδιωτικά με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις των γιων της πριγκίπισσας Diana έχουν ψυχρανθεί, συνεπώς ήταν επόμενο να μη δούμε καμία φιλική σκηνή μεταξύ τους. Για την ακρίβεια, ήταν τόσο καλά σκηνοθετημένες οι δημόσιες εμφανίσεις τους, που σε καμία περίπτωση δεν έπεσε ο ένας πάνω στον άλλο. Βέβαια, οι Sussexes θέλοντας να δείξουν καλή διαγωγή και να προσπαθήσουν να συμφιλιωθούν με τους Cambridges, τους προσκάλεσαν στο πάρτι για τα γενέθλια της Lilibet που πραγματοποιήθηκε στο Frogmore Cottage στην έκταση του Κάστρου του Windsor.

Δυστυχώς, όμως, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, όπως και τα δυο τους παιδιά, George και Charlotte δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στο garden πάρτι γιατί την ημέρα εκείνη βρέθηκαν στην Ουαλία για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Έτσι, τα ξαδέρφια δεν είχαν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί, δεδομένου ότι οι δύο οικογένειες δεν συναντήθηκαν καθόλου μέσα στο ΣΚ. 

"Τα πράγματα είναι ακόμα τεταμένα, ο William είναι ακόμα ανήσυχος για να περάσει χρόνο μόνος του με τον Harry, καθώς δεν ξέρεις τι μπορεί να δημοσιευθεί αργότερα", δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ευχήθηκαν στα social media για τα γενέθλια της μικρής Lilibet, που έγινε 1, της οποίας κυκλοφόρησε η πρώτη επίσημη φωτογραφία από το πάρτι της. 

Και ενώ το ζευγάρι πραγματοποίησε τα γενέθλια της Lilibet το περασμένο Σάββατο, όπου οι γονείς είχαν καλέσει και τους Zara και Mike Tindall με τα παιδιά τους, όπως και τον Peter Phillips και τη σύζυγό του Autumn Kelly, αναχώρησε για την Καλιφόρνια υπό άκρα μυστικότητα λίγο, χωρίς να παραβρεθεί στην τελετή λήξης και τη μεγάλη συναυλία που έλαβε χώρα την Κυριακή, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε μία εμφάνιση- έκπληξη. 

Διαβάστε Επίσης