"Είναι ανοησίες" | Οι φίλοι των Kate Middleton και πρίγκιπα William απαντούν στις φήμες περί χωρισμού

Τι πραγματικά συμβαίνει στον γάμο των Cambridges;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κάθε χρόνο και μία νέα φήμη κυκλοφορεί σε ό,τι αφορά τον γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, με τα gossip sites να αναφέρουν κατά καιρούς πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους ή ότι έχουν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλο. "Είναι όλα ανοησίες", απαντά ένας φίλος του πρίγκιπα William, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ατόμου από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού στη Daily Mail, "ειλικρινά δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι ως ζευγάρι. Δεν χωράει ένα χαρτάκι τσιγάρου ανάμεσά τους. Είναι τόσο κοντά, απλά αχώριστοι". 

Όπως εξήγησε ο ανώνυμος φίλος του δούκα του Cambridge, το ζευγάρι περνάει χρόνο μαζί, ενώ προσπαθεί να βρίσκει χρόνο μέσα στην ημέρα για κοινές δραστηριότητες. "Περνούν όλο τους τον χρόνο μαζί. Τρώνε το μεσημεριανό τους μαζί κάθε μέρα, κάθονται και βλέπουν τηλεόραση μαζί κάθε βράδυ. Βγαίνουν έξω και βλέπουν τους φίλους τους, φυσικά, όμως περνούν ένα υπερβολικό χρόνο μαζί και ζουν μια συμβατική παντρεμένη ζωή. Δεν είναι ένα εκκεντρικό ζευγάρι - του αρέσουν οι μοτοσυκλέτες, μέχρι εκεί. Λατρεύουν και οι δύο τις εξωτερικές δραστηριότητες και περνούν κάθε λεπτό που δεν δουλεύουν με τα παιδιά τους. Γι'αυτό νοιάζονται πιο πολύ", δήλωσε η πηγή. 

Επιπλέον, ο πρίγκιπας William είναι πολύ προστατευτικός σε ό,τι αφορά τη σύζυγό του και έχει δηλώσει πάρα πολλές φορές σε κοντινούς του πως αναγνωρίζει τη θυσία που έχει κάνει η Middleton για να είναι μαζί του, καθώς η δούκισσα του Cambridge υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήθελε να μεγαλώνει την οικογένειά της στην εξοχή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. "Ο τρόπος με τον οποίο το βλέπει, είναι πως εκείνη είναι το ίδιο σημαντική στον θεσμό, όσο εκείνος. Θαυμάζει αυθεντικά τον τρόπο με τον οποίο έχει αντιμετωπίσει την κατάσταση και στέκεται στα πόδια της", πρόσθεσε. 

Διαβάστε Επίσης